Libnet.ro
UNICEF

16:31

Voucherele de vacanta din 2021 se amana pentru 2022, dar au fost prelungite cele din anii trecuti

România Liberă România Liberă,
Voucherele de vacanta din 2021 se amana pentru 2022, dar au fost prelungite cele din anii trecuti

Voucherele de vacanta care urmau a fi emise in anul 2021 se amana pentru 2022, dar au fost acum prel. continuă pe România Liberă

Surse: Guvernul nu mai da vouchere de vacanta in 2021, taie sporurile si reduce subventia pentru transportul studentilor

Cu bugetul aproape gata, premierul Florin Citu i-a informat pe liberali ca Guvernul taie voucherele de vacanta in 2021 si sporurile bugetarilor si reduce subventia pentru transportul studentilor, au declarat surse din partid pentru HotNews. ro.

Cod rutier 2021. Amenda pentru aceasta greseala banala. Mare atentie, soferi

Noul Cod rutier 2021 aduce modificari, mai ales atunci cand ne deplasam in trafic cu masina personala. Punctul de pensii a fost inghetat la inceput de an. Dar asta nu inseamna ca nu vom scoate bani din buzunar daca nu suntem atenti in trafic. Cod rutier 2021, amenzi daca nu ai masina curata in perioadele .

Cutremur major, de 7,5 grade pe scara Richter intr-una dintre cele mai exotice destinatii de vacanta din lume. S-a declansat alerta de tsunami

Un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter a avut loc miercuri, 10 februarie 2021, la sud-est de insulele Loyalty, a anuntat institutul american de geofizica USGS), citat de agentia AFP. Cutremurul a.

Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

Simona Halep, numarul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la inca o competitie importanta, la inceputul anului 2021. Jucatoarea din Romaniava participala turneul de la Doha, Qatar, programatin.

S-a castigat marele premiu la Loto 649. Valoarea primului castig de categoria I din 2021

Un bucurestean a devenit mai bogat cu peste 1,72 milioane de euro, dupa ce a castigat marele premiu Loto, la extragerea de duminica, 7 februarie 2021. Biletul norocos a fost jucat in sectorul 3 al Capitalei, a.

Balul Operei din Viena, programat pentru 11 februarie, a fost anulat in contextul pandemiei de coronavirus: E prima data, in ultimii 30 de ani, cand evenimentul nu are loc

Balul Operei din Viena, care trebuia sa aiba loc pe 11 februarie, a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Este prima data din 1991 incoace cand celebrul eveniment din capitala Austriei nu mai are loc.

Voucherele de vacanta, eliminate in 2021 si se discuta in Guvern eliminarea transportului pentru studen

Guvernul Citu intentioneaza sa taie voucherele de vacanta in 2021, in proiectul Legii bugetului pe anul acesta, care va fi facut public marti sau miercuri, scrie Stirile Pro TV. ro, care citeaza surse oficiale. De asemenea, Executivul condus de Florin Citu vrea eliminarea transportului gratuit la studenti, potrivit Edupedu. ro.

Urmeaza restructurari in administratia centrala. Hunor: Altfel nu putem mentine deficitul la 7,1%. Doar voucherele de vacanta costa 1,7 miliarde de lei

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat miercuri ca urmeaza restructurari in administratia centrala, pentru ca renuntarea la emiterea voucherelor de vacanta in acest an, desi are un impact financiar de 1,7 miliarde de lei, nu este suficienta pentru mentinerea deficitului la 7,1%.

Reactia reprezentantilor HoReCa dupa decizia Guvernului de a nu mai acorda tichete de vacanta in 2021

Domeniul HoReCa sufera cel mai mult, din cauza restrictiilor anti-COVID-19 impuse de Guvern. Printre noile masuri ale executivului se numara si retragerea acordarii voucherelor de vacanta pentru anul 2021.

Guvernul Citu a stabilit in bugetul pentru 2021 prioritatile pentru investitii. Autostrada Sibiu-Pitesti, cap de lista

Guvernul Florin Citu a crescut bugetul pentru investitii, fata de anul trecut. Anuntul a fost facut de catre premierul PNL in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Victoria. Prioritatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )