Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce vrea noul Guvern: reducerea CAS si TVA, largirea bazei de impozitare si impozit diferentiat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce vrea noul Guvern: reducerea CAS si TVA, largirea bazei de impozitare si impozit diferentiat

Largirea bazei de impozitare, o cota redusa de TVA la produsele agroalimentare de baza cu conditia asigurarii spatiului fiscal necesar, revenirea la TVA de 19% si reducerea CAS cu 5 puncte la angajator in masura in care cadrul fiscal-bugetar va permite. continuă pe Wall-Street Ro

Noul program al Guvernului: Largirea bazei de impozitare, impozit diferentiat, reducerea CAS cu 5 puncte procentuale si scaderea TVA la 19% daca este posibil

Largirea bazei de impozitare, o cota redusa de TVA la produsele agroalimentare de baza cu conditia asigurarii spatiului fiscal necesar, revenirea la TVA de 19% si reducerea CAS cu 5 puncte la angajator in masura in care cadrul fiscal-bugetar va permite sunt prevederile din noul program al Guvernului.

Programul Guvernului: Crearea cadrului legal privind utilizarea limbii materne in structurile deconcentrate, largirea bazei de impozitare, impozit diferentiat si CAS si TVA reduse, daca este posibil

Programul guvernului a fost public in sedinta de vineri si a fost transmis Parlamentului, reluand, in principiu, marile teme din programul USL. Astfel, in document se vorbeste despre largirea bazei de impozitare, o cota redusa de TVA la produsele agroalimentare de baza cu conditia asigurarii spatiului fiscal necesar, revenirea la TVA de 19% si reducerea CAS cu 5 puncte, in masura in care cadrul fiscal-bugetar va permite, potrivit agentiei Mediafax. Documentul facut public se numeste Program, fiind evitata sintagma program de guvernare. Citeste in documentul atasat programul guvernului.

TVA de 19%, reducerea CAS si impozitul diferentiat pe venitul salarial - obiective in programul politic al Guvernului

Revenirea TVA la nivelul de 19%, largirea bazei de impozitare, reducerea CAS cu 5 procente si impozitul diferentiat pe venitul salarial sunt principalele masuri financiar-fiscale prevazute in programul politic pentru care Guvernul isi va angaja raspunderea in fata Parlamentului saptamana viitoare.

Udrea: PMP va contesta noul Guvern la CCR.

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern, relateaza Mediafax. Citeste si: Dezbateri aprinse: Victor Ponta prezinta in Parlament noul Guvern. Antonescu: Eu demisionez din functia de presedinte al Senatului Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada de topor pentru primul ministru Victor Ponta, care nu tine cont de interesele electoratului. Electoratul a votat un guvern USL, .

Ponta, dupa acordul cu Basescu: Noul guvern va transmite catre Parlament un program politic care sa actualizeze programul de guvernare. Obiectul contestarii la CCR dispare

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o declaratie de presa, dupa ce a ajuns la un acord cu presedintele privind noul Guvern, ca obiectul contestarii la Curtea Constitutionala dispare, din moment ce.

Ponta, dupa acordul cu Basescu: Noul guvern va transmite catre Parlament un program politic care sa actualizeze programul de guvernare. Obiectul contestarii la CCR dispare (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o declaratie de presa, dupa ce a ajuns la un acord cu presedintele privind noul Guvern, ca obiectul contestarii la Curtea Constitutionala dispare, din moment ce.

Elena Udrea, in Parlament: PMP va contesta noul Guvern la Curtea Constitutionala

Deputatul Elena Udrea a anuntat, marti, in plenul Parlamentului, ca Partidul Miscarea Populara va contesta la Curtea Constitutionala noul Guvern. Astazi, Parlamentul este din nou in situatia de a fi coada d.

Premierul Ponta, discurs in Parlament: Basescu trebuie sa accepte noul Guvern

Premierul Ponta spera ca presedintele Basescu sa accepte noul Guvern. Primul ministru a precizat ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012. El a aratat ca, in baza unei decizii a.

Basescu trebuie sa accepte noul Guvern, altfel ar incalca grav Constitutia

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, astazi, speranta, in plenul reunit al Parlamentului, ca presedintele Traian Basescu va accepta noul Guvern, precizand ca noul Executiv continua programul de guvernare aprobat in 2012.

Blaga: PDL ataca la CC noul Guvern daca nu va fi asumat un nou program de guvernare

Grupurile parlamentare ale PDL au decis sa atace la Curtea Constitutionala hotararea Parlamentului pentru noul Guvern, daca nu va exista asumarea raspunderii pentru noul program de guvernare, a declarat, marti,.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )