Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vreme SURPRINZATOARE in toata tara: Care sunt judetele unde PRIMAVARA isi face de cap

B1 B1,
Vreme SURPRINZATOARE in toata tara: Care sunt judetele unde PRIMAVARA isi face de cap

Primavara se razgandeste din nou si ne rasfata cu ceva caldura. Vremea se incalzeste in aproape toata tara. Temperatura maxima va urca pana la 24 de grade, in Oltenia, ca la inceput de. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Vremea va fi in continuare apropiata de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea innorari si va ploua in general slab, mai ales noaptea, in regiunile intracarpatice, iar pe arii restranse, in special.

Cat cheltuiesc romanii pe o minivacanta in tara. Care sunt destinatiile preferate

Primavara este sezonul perfect pentru o mini-vacanta de weekend, arata un studiu realizat de catre platforma de rezervari hoteliere HotelGuru. ro. Aproximativ 77% dintre respondenti si-au planificat o excursie de weekend in Romania in perioada martie -.

Alerta meteo: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii anunta precipitatii slabe in toata tara, iar vremea va fi in general inchisa in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, unde local va ploua slab, in timp ce vantul va sufla.

Turism: Care sunt orasele europene cele mai convenabile pentru un citybreak?

Toata lumea face si niste calcule atunci cand intentioneaza sa plece undeva pentru un weekend. Posta britanica UK Post Office) a facut public barometrul sau anual de costuri in orase City Costs Barometer), comparand tot ce pot oferi intr-un weekend orasele europene de la pretul unei cesti cu cafea sau cel de vizitare a unui muzeu de top pana la tariful pentru doua nopti intr-un hotel de trei stele pentru doi adulti.

Mirodeniile care previn imbolnavirile. Care sunt cele mai sanatoase condimente

Turmericul este un condiment folosit din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala chineza si indiana, iar in prezent proprietatile sale vindecatoare sunt studiate de specialistii din intreaga lume. Est.

PREZENTARE Simfonia motoarelor din Formula 1 incepe in weekend - Care sunt noile schimbari si ce promite sezonul 2019

Dupa o pauza de aproximativ patru luni, Formula 1 revine la finalul acestei saptamani. Startul editiei cu numarul 70 a competitiei-regina din sportul automobilistic se va da duminica, pe Melbourne Park Circuit din Australia. Noi reglementari din punct de vedere tehnic, schimbari majore la capitolul piloti, trei debutanti sau revenirea lui Robert Kubica in Marele Circ sunt doar cateva dintre ingredientele unui sezon de Formula 1 care promite mult spectacol si suspans. Se asteapta o noua confruntare intre Mercedes, campioana ultimilor cinci ani, si , echipa care spera sa opreasca hegemonia constructorului german.

Grefierii anunta un miting de amploare la care sunt asteptati 1.500 de oameni, in 22 martie, in fata Guvernului: Suntem angajatii nimanui

Peste 1. 500 de grefieri sunt asteptati sa participe vineri, 22 martie, la un miting de amploare in fata Guvernului, pentru a solicita imbunatatirea conditiilor de munca, a declarat joi presedintele Sindicatului National al Grefei Judiciare Dicasterial SNGJ), Catalin Traistaru. Am fost aruncati ca o minge de ping-pong intre Ministerul Justitiei si Ministerul Muncii, consecinta fiind evidenta: nerezolvarea problemelor. Suntem angajatii nimanui, a declarat liderul sindical. Initial, protestul era anuntat pentru 15 martie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )