Libnet.ro
UNICEF

23:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 martie. Vesti incredibil de proaste de le meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 martie. Vesti incredibil de proaste de le meteorologi

Miercuri, 27 martie, vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile sudice si estice. Vor mai. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 martie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 26 martie, vremea se va raci, astfel incat in majoritatea regiunilor valorile termice se vor situa usor sub mediile multianuale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 25 martie, in regiunile sudice vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii martie, in timp ce in rest, valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta si se vor.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 martie. Vestile bune de la meteorologi nu se opresc

Duminica, 24 martie, vremea se va mentine in general frumoasa si cu valori termice peste mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile nordice si.

Prognoza meteo pentru toata saptamana viitoare. Temperaturile vor scadea puternic

Vremea este deosebit de calda in acest sfarsit de saptamana, dar temperaturile scad semnificativ saptamana viitoare. Sambata si duminica este o vreme stabila, sub aspectul precipitatiilor, si.

Prognoza meteo pentru toata saptamana. Temperaturile scad puternic, diferente de pana la 12 grade

Update: Ne mai bucuram de soare doar o zi, pentru ca de marti, 26 martie, situatia se schimba. Apar norii, ploile si poate cel mai important, temperaturile scad foarte mult comparativ cu ziua de luni, mai.

Curs valutar BNR azi, 27 martie. Ce se intampla cu euro si dolarul

BNR a afisat cursul valutar pe 27 martie. Moneda euro a inregistrat o noua crestere usoara +0,0056 lei), pentru a treia zi consecutiva, in timp ce dolarul american este si el pe plus +0,0204). Cresteri usoare au inregistrat si francul elvetian +0,0220 lei) si lira sterlina +0,0153 lei). Cursul valutar mediu pentru euro in luna [] .

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii, miercuri 27 martie. Berbecii nu au niciun motiv sa se simta singuri, Gemenii accepta provocari

HOROSCOP Iata pentru MIERCURI 27 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in.

Horoscop 27 martie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Unii au parte de bani, altii de vorbe bune

Horoscop 27 martie. Abundenta sub toate aspectele, unii au parte de bani, altii de vorbe bune, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Horoscop 27 martie Berbec - au informatii foarte bune, li se des.

CALENDAR ORTODOX 27 MARTIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Matrona a fost o copila saraca si orfana, roaba in casa unei evreice cu suflet rau, din Tesalonic. Aceasta neincetat isi batea joc de credinta Matronei, si tot timpul cauta toate.

HOROSCOP 27 MARTIE 2019. Venus sextil Uranus. Berbecii vor sa fie lenesi, Gemenii au nevoie de organizare

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 27 MARTIE 2019; Venus a intrat in Pesti de ieri, iar azi e in sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur, generand o zi de Miercuri care nu e ca oricare alta. Mercur mai are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )