Libnet.ro
UNICEF

21:45

Wall Street a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere.

Wall Street a deschis in scadere

Patru dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a inchis in crestere

Cinci dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere.

Actiunea Amazon depaseste pragul de 1.000 de dolari pe Wall Street

Actiunea Amazon a depasit marti pragul simbolic de 1. 000 de dolari, pe Wall Street, o premiera care confirma ascensiunea gigantului american al comertului online, scrie AFP.

Bursele europene au deschis in scadere

Principalii indici bursieri europeni au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Doi absolventi de ASE au deschis o agentie de turism online cu 2.000 euro si asteapta afaceri de 200.000 euro

Roxana Petrescu 28 ani) si Valentin Niculescu 35 ani), amandoi absolventi de Management Economic la ASE, au deschis cu 2. 000 euro, bani cu care puteau merge in vacanta, o agentie de turism online, acolo unde prezentul si viitorul. Acum,.

Philip Morris testeaza retail-ul si deschide primul magazin IQOS la Cluj-Napoca

Philip Morris Trading intra in retail prin deschiderea primului magazin IQOS din Romania, in cadrul Platinia Mall Cluj, urmand ca acest concept sa fie extins la nivel national, au explicat pentru Wall-Street. ro reprezentantii producatorului de tigarete.

Bancile pentru locuinte ar fi pierdut peste 10% dintre clienti de la inceputul anului, in contextul blocajului privind plata primei de la stat

Cele doua banci pentru locuinte din piata locala, Raiffeisen si BCR, au pierdut cumulat circa 100. 000 de clienti in mai putin de jumatate de an, din calculele Wall-Street. ro, in contextul in care sistemul de economisire-creditare Bauspar) este blocat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )