Libnet.ro
UNICEF

05:15

Wall Street Journal vesti bune despre economia Romaniei

Antena3 Antena3,
Wall Street Journal vesti bune despre economia Romaniei

Wall Street Journal a luat un interviu premierului Victor Ponta, inainte de vizita acestuia in Statele Unite. continuă pe Antena3

Victor Ponta, intr-un interviu pentru Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall Street Journal, premierul Victor Ponta a declarat ca Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda faptului ca se prefigureaza organizarea de alegeri prezidentiale.

Victor Ponta, in Wall Street Journal: Romania va rezista majorarii cheltuielilor publice

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane Wall.

Wall Street Journal sustine ca Apple reduce productia de iPhone 5c. De ce nu e asta o veste proasta pentru companie

IPhone 5c este copilul nefericit al familiei Apple. E la fel ca iPhone 5, dar pare si un pic nou. Iar de doua zile circula vestea ca productia a incetinit in lumina cererii scazute. Vestea nu e deloc dramatica decat pentru cei care n-au inteles de ce exista acest telefon.

Victor Ponta, interviu pentru Wall Street Jurnal: Prioritatea mea absoluta este mentinerea deficitului sub 3%/ GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile/Trebuie sa profitam de resursele naturale

Romania va tine sub control cheltuielile publice, in ciuda alegerilor care urmeaza, si va continua sa vanda active, a afirmat vineri premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat publicatiei americane ' Wall Street Journal', pe fondul temerilor privind dezacordurile interne profunde referitoare la directia politicii tarii, citeaza Agerpres. Vorbind despre privatizarea CFR, Ponta a aruncat vina pe presedintele Basescu sustinand ca ca GFR a fost prinsa in 'jocurile politice' ale presedintelui si nu si-a mai putut onora obligatiile. Seful guvernului a afirmat ca inca nu este increzator ca Parlamentul va aproba proiectul Rosia Montana, dar ca `'trebuie sa facem ceea ce fac toate statele moderne din Europa si din alte regiuni ale lumii - profita de resursele lor naturale'.

Iordache, AHCB: Am putea atinge traficul maxim de pasageri in 3-4 ani

Aeroportul Henri Coanda Otopeni AHCB) ar putea atinge traficul maxim de 12 milioane de pasageri peste 3-4 ani daca economia globala isi revine, a declarat pentru Wall-Street. ro Valentin Iordache, director de comunicare Compania Nationala Aeroporturi.

Air France KLM s-a razgandit si ajuta Alitalia

Air France-KLM vrea sa preia controlul companiei italiene Alitalia, care traverseaza dificultati financiare, si sa creeze un grup de companii aeriene cu trei hub-uri, la Paris, Amsterdam si Roma, dupa ce in septembrie s-a opus , potrivit Wall Street.

Codul insolventei deschide ranile vechi ale legiferarii: In Romania prea multe prevederi dintr-o lege se clarifica de-abia dupa 1-2 ani de practica

Codul Insolventei, adoptat prin ordonanta de urgenta de Guvern la inceputul acestei luni si aspru criticat de profesionistii din domeniu, va aduce cateva modificari importante in practica. Wall-Street. ro a discutat cu Ioan Dumitrascu, partener.

Wall Street, scadere in absenta unui acord la Washington

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de marti, investitorii fiind nelinistiti de apropierea termenului limita pentru ridicarea plafonului indatorarii Statale a SUA: Dow Jones a pierdut 0,88 %, iar Nasdaq 0,56 %.

Marius Ghenea: Economia Romaniei trebuie sa fie prioritatea zero

Antreprenorul Marius Ghenea, invitat special in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, a vorbit despre importanta capitala a economiei. Economia trebuie sa fie prioritatea zero. intr-adevar, e un.

Wall Street a inchis in crestere

Bursa din Statele Unite a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, datorita rezultatelor trimestriale bune ale companiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )