Libnet.ro
UNICEF

16:31

Wall Street Journal: Vladimir Putin deschide un front arctic in noul Razboi Rece

Hotnews Hotnews,
 Wall Street Journal: Vladimir Putin deschide un front arctic in noul Razboi Rece

Cei 7 lideri mondiali care s-au intalnit saptamana aceasta in Bavaria au promis luni sa extinda sanctiunile daca Rusia nu renunta la agresiunea impotriva Ucrainei. Sanctiunile anterioare nu au descurajat Kremlinul, iar intrebarea acum nu este daca presedintele rus Vladimir Putin va lovi din nou, ci care este urmatoarea sa tinta, scrie Wall Street Journal. continuă pe Hotnews

Cum se schimba organizatiile: Dan Berteanu (Equatorial) explica la WALL-STREET 360 noua paradigma din piata de training

Dan Berteanu, Managing Partner companiei de training Equatorial, este invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi.

Putin cere anularea sanctiunilor economice occidentale impuse Rusiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a cerut, dupa intrevederea pe care a avut-o cu premierul italian Matteo Renzi, anularea sau atenuarea sanctiunilor occidentale impuse Rusiei, informeaza site-ul agentiei ANSA.

Caile Domnului duc in estul Europei: Vladimir Putin la Vatican. Ambasadorul Rusiei la Patriarhul Romaniei. Mitropolitul Clujului la Moscova

Caile Domnului duc spre estul Europei, cu trecere prin Romania. Vladimir Putin a mers la Vatican, ambasadorul Rusiei a avut o intrevedere cu Partiarhul Romaniei, iar Mitropolitul Clujului a fost primit de.

Vladimir Putin: Rusia si Italia vor construi impreuna elicoptere de mare tonaj pentru exploatarea resurselor naturale

Rusia si Italia pregatesc un contract privind fabricarea unor elicoptere de mare tonaj care vor fi folosite pentru efectuarea unor activitati de exploatare a resurselor naturale in Arctica, a anuntat miercuri, la Milano, presedintele rus, Vladimir Putin.

Vladimir Putin: Rusia si Italia vor construi impreuna elicoptere de mare tonaj

Presedintele Vladimir Putin a anuntat miercuri, la Milano, ca Rusia si Italia pregatesc un contract privind fabricarea unor elicoptere de mare tonaj care vor fi folosite pentru efectuarea unor activitati de.

Vladimir Putin intarzie, din nou, la intalnirea cu Papa Francisc. Ce l-a indemnat Pontiful

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit miercuri dupa-amiaza, la Vatican, cu Papa Francisc, dupa ce a intarziat la intrevedere mai mult de ora.

Vladimir Putin s-a intalnit cu Papa Francisc

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit miercuri dupa-amiaza, la Vatican, cu Papa Francisc, delegatia prezidentiala rusa ajungand la intrevedere cu o intarziere de peste o ora, informeaza potrivit ziarului italian La Repubblica si AFP.

Papa Francisc l-a indemnat pe Vladimir Putin la un efort sincer pentru pace in Ucraina

Vaticanul a anuntat, miercuri seara, ca Papa Francisc l-a indemnat pe presedintele rus, Vladimir Putin, sa se angajeze intr-un efort sincer si vast pentru a ajunge la pace in estul Ucrainei, afectat de.

Vladimir Putin: Sanctiunile impuse Rusiei trebuie eliminate sau modificate pentru a sustine companiile care vor sa colaboreze cu noi

Vladimir Putin, a cerut miercuri, anularea sau atenuarea sanctiunilor occidentale impuse Rusiei, informeaza agentia ANSA, citata de Mediafax. Cererea presedintelui rus a venit dupa intrevederea cu premierul.

Vladimir Putin cere anularea sau atenuarea sanctiunilor economice occidentale impuse Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri, dupa intrevederea pe care a avut-o cu premierul italian Matteo Renzi, anularea sau atenuarea sanctiunilor occidentale impuse Rusiei, informeaza site-ul agentiei ANSA, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )