Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin s-a intalnit cu Papa Francisc

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin s-a intalnit cu Papa Francisc

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit miercuri dupa-amiaza, la Vatican, cu Papa Francisc, delegatia prezidentiala rusa ajungand la intrevedere cu o intarziere de peste o ora, informeaza potrivit ziarului italian La Repubblica si AFP. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin va discuta cu Papa Francisc despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni miercuri cu Papa Francisc la Vatican pentru a discuta despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu, scrie Tass, citat de Mediafax. Consilierul prezidential.

Vladimir Putin intarzie, din nou, la intalnirea cu Papa Francisc. Ce l-a indemnat Pontiful

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a intalnit miercuri dupa-amiaza, la Vatican, cu Papa Francisc, dupa ce a intarziat la intrevedere mai mult de ora.

Papa Francisc l-a indemnat pe Vladimir Putin la un efort sincer pentru pace in Ucraina

Vaticanul a anuntat, miercuri seara, ca Papa Francisc l-a indemnat pe presedintele rus, Vladimir Putin, sa se angajeze intr-un efort sincer si vast pentru a ajunge la pace in estul Ucrainei, afectat de.

Ce va discuta Papa Francisc cu Putin la intalnirea de miercuri

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni, miercuri, la Vatican, cu Papa Francis, pentru a discuta despre situatia din Ucraina si din Orientul Mijlociu .

Vladimir Putin: Sanctiunile impuse Rusiei trebuie eliminate sau modificate pentru a sustine companiile care vor sa colaboreze cu noi

Vladimir Putin, a cerut miercuri, anularea sau atenuarea sanctiunilor occidentale impuse Rusiei, informeaza agentia ANSA, citata de Mediafax. Cererea presedintelui rus a venit dupa intrevederea cu premierul.

Vladimir Putin cere anularea sau atenuarea sanctiunilor economice occidentale impuse Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri, dupa intrevederea pe care a avut-o cu premierul italian Matteo Renzi, anularea sau atenuarea sanctiunilor occidentale impuse Rusiei, informeaza site-ul agentiei ANSA, citat de Mediafax.

Vladimir Putin va avea o intalnire cu Silvio Berlusconi

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intentioneaza sa aiba o intalnire cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, miercuri, in cursul vizitei in Italia, anunta un oficial de la Kremlin citat de site-ul.

Vladimir Putin se intalneste, miercuri, cu Silvio Berlusconi

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intentioneaza sa aiba o intalnire, miercuri, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi.

Barack Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia din Rusia

Cu riscul de a ruina economia tarii sale, Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria fostei Uniunii Sovietice, a declarat presedintele american, Barack Obama, la finalul Summitului G7, in Bavaria, relateaza Le Figaro .

Obama: Vladimir Putin incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice

Presedintele rus, Vladimir Putin, incearca sa recreeze gloria Uniunii Sovietice cu riscul de a ruina economia tarii sale, a declarat, luni, la finalul Summitului G7, in Bavaria, presedintele american, Barack Obam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3525 seconds )