Libnet.ro
UNICEF

22:30

West Ham a venit fara mai multi jucatori de baza la Giurgiu

Online Sport Online Sport,
West Ham a venit fara mai multi jucatori de baza la Giurgiu

Slaven Bilic, antrenorul formatiei londoneze West Ham United, a confirmat la conferinta de presa dinaintea returului cu Astra Giurgiu ca a lasat mai multi jucatori importanti acasa pentru a-i menaja in vederea primului meci din Premier League contra lui Arsenal. continuă pe Online Sport

West Ham a venit in Romania fara jucatorii de baza: antrenorul a explicat de ce nu si-a adus titularii la Giurgiu

Astra si West Ham se vor intalni, joi ora 21. 00, Digi Sport), in mansa secunda din turul III preliminar al Ligii Europa. Chiar daca romanii au prima sansa de calificare, englezii lasa impresia ca nici nu sunt preocupati de acest meci.

Hoteluri de pe litoral, sanctionate de ANPC, dupa ce mai multi turisti au fost tepuiti la cazare (VIDEO)

Sanctiuni drastice pe litoral dupa ce mai multi turisti au fost tepuiti la cazare. ANPC a sanctionat proprietarul unui hotel din Saturn cu suma de 20 de mii de lei din cauza conditiilor mizere de la bucatarie,.

Mai multi turisti acuza ca nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, marti, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva luni inainte, transmit surse din presa.

Verificari pe litoral dupa ce mai multi turisti nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, astazi, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )