Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hoteluri de pe litoral, sanctionate de ANPC, dupa ce mai multi turisti au fost tepuiti la cazare (VIDEO)

B1 B1,
Hoteluri de pe litoral, sanctionate de ANPC, dupa ce mai multi turisti au fost tepuiti la cazare (VIDEO)

Sanctiuni drastice pe litoral dupa ce mai multi turisti au fost tepuiti la cazare. ANPC a sanctionat proprietarul unui hotel din Saturn cu suma de 20 de mii de lei din cauza conditiilor mizere de la bucatarie,. continuă pe B1

Verificari pe litoral dupa ce mai multi turisti nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, astazi, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva.

Mai multi turisti acuza ca nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, marti, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva luni inainte, transmit surse din presa.

Hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, verificate dupa ce mai multi turisti nu au fost cazati desi au platit sejurul

Mai multe controale au loc, marti, in statiunile Eforie Nord si Jupiter dupa ce mai multi turisti au precizat ca nu au fost cazati la anumite hoteluri desi platisera cazarea cu cateva luni inainte.

Hotel din Saturn,amendat de ANPC cu 20.000 lei pentru nereguli la cazarea turistilor si la bucatarie

Un hotel din statiunea Saturn a fost amendat de inspectorii ANPC, cu 20. 000 de lei, dupa ce mai multi turisti care achitasera sejurul nu au putut fi cazati intrucat nu ar mai fi fost locuri libere, dar si pentru neregulile din bucatarie, care a fost.

West Ham a venit fara mai multi jucatori de baza la Giurgiu

Slaven Bilic, antrenorul formatiei londoneze West Ham United, a confirmat la conferinta de presa dinaintea returului cu Astra Giurgiu ca a lasat mai multi jucatori importanti acasa pentru a-i menaja in vederea primului meci din Premier League contra lui Arsenal.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )