Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi turisti acuza ca nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi turisti acuza ca nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, marti, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva luni inainte, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, verificate dupa ce mai multi turisti nu au fost cazati desi au platit sejurul

Mai multe controale au loc, marti, in statiunile Eforie Nord si Jupiter dupa ce mai multi turisti au precizat ca nu au fost cazati la anumite hoteluri desi platisera cazarea cu cateva luni inainte.

Verificari pe litoral dupa ce mai multi turisti nu au fost cazati, desi au platit cu luni inainte

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Marius Dunca, face verificari pe litoral, astazi, in cazul mai multor turisti care nu au putut fi cazati in hoteluri din Eforie Nord si Jupiter, desi au platit cazarea cu cateva.

Hotel din Saturn, amendat. Turistii au platit in avans sejurul si s-au trezit ca nu erau camere libere

Inspectorii ANPC au amendat cu 20. 000 de lei un hotel din statiunea Saturn, dupa ce mai multi turisti, care au platit sejurul, nu au mai outut fi cazati deoarece camerele erau deja ocupate.

Bataie ca-n filme la sedinta de Consiliu Local din comuna Mihail Kogalniceanu: Mai multi constanteni au cerut socoteala alesilor ca nu au fost repartizati in blocuri ANL (VIDEO)

Mai multi constanteni din localitatea Mihai Kogalniceanu au mers sa le ceara socoteala alesilor pentru ca nu sunt repartizate apartamentele dintr-un bloc ANL, informeaza reporterntv. ro. Oamenii nu inteleg de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )