Libnet.ro
UNICEF

15:00

Wikipedia, cea mai populara platforma de santaj si publicitate

Playtech Playtech,
Wikipedia, cea mai populara platforma de santaj si publicitate

Wikipedia este cea mai folosita sursa de inspiratie cand vine vorba de referate si locul in care cu totii ajungem atunci cand cautam informatii despre vreo personalitate, tara sau companie. Totusi, un nou raport facut disponibil de catre Wikipedia ne arata de ce nu iti poti pune toata increderea in articolele de pe site. Wikipedia [] Wikipedia, cea mai populara platforma de santaj si publicitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cea mai provocatoare cursa cu obstacole este gata de start

Municipiul Arad a deschis portile, tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa cu obstacole. Este vorba despre RED RUN, un eveniment sportiv, interactiv care isi doreste sa transforme un traseu obisnuit de alergat intr-o provocare continua.

Cea mai provocatoare cursa cu obstacole este gata de start.RED RUN este la prima editie

Municipiul Arad a deschis portile, tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa cu obstacole. Este vorba despre RED RUN, un eveniment sportiv, interactiv care isi doreste sa transforme un traseu obisnuit de alergat intr-o provocare continua.

Din cea mai mare enciclopedie digitala, Wikipedia a devenit si sursa de santaj

Wikipedia este cea mai mare enciclopedie online, dar este, in acelasi timp, si o oaza pentru cei care se gandesc sa castige bani din santajarea altora.

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Cea mai mare medie din sesiunea de toamna este este de 9,61

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2015 sesiunea de toamna este in Capitala de 22,85% inainte de contestatii, fata de 24,1% la nivel national. in schimb, Capitala inregistreaza cea mai mare medie din sesiunea de toamna, de 9,61, ce apartine unei absolvente a Liceului Ion Creanga.

Corespondenta de la Bruxelles. Cea mai importanta batalie a Europei de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Nu mai este o situatie de criza. Nu mai este o dilema umanitara. Este, fara niciun fel de indoiala, cea mai mare batalie pe care o poarta Europa aceasta a noastra, pe fronturi multiple, cu ce arme are la indemana, nu multe, cam vechi, si un Stat Major in deruta, dar, foarte important, cu vointa politica de a gasi o solutie.

Coreea de Nord are cea mai mare rata de suicid, al 11-lea an la rand

Coreea de Nord este in topul tarilor cu cea mai mare rata de suicid, pentru al 11-lea an la rand, conform raportului Health Data 2015.

Misterele apei nemuririi din Muntii Bucegi. Cascada cu apa cea mai pura din Europa, izvorul sacru al dacilor

Unul dintre locurile cele mai misterioase din muntii Bucegi este cascada celor 7 izvoare, situata intre lacurile Bolboci si Scropoasa, pe valea Ialomitei. Apa care tasneste din munte este subiectul a numeroase legende care ii atribuie proprietati magice.

Bursele inchid cea mai proasta luna din ultimii trei ani. Romania, pe locul 28 in lume in topul scaderilor

Bursele din toata lumea au inchis cea mai proasta luna din ultimii trei ani, august marcand o prabusire a actiunilor cauzata de temerile investitorilor legate de incetinirea cresterii economiei chineze. Cu o scadere de circa 7%, Romania se afla pe.

Bursele europene se pregatesc sa incheie cea mai neagra luna din ultimii patru ani

Actiunile europene au scazut luni, cu indicele german si DAX si cel francez CAC pe cale sa consemneze cea mai proasta luna din ultimii patru ani, afectate de prabusirea burselor chinezesti si de probabila majorare de dobanda din SUA, informeaza Reuters.

O romanca, cea mai buna actrita la un festival international de film

Victoria Cocias a fost desemnata cea mai buna actrita de juriul Festivalului de Film Love is Folly de la Varna, care a avut loc intre 21 si 28 august.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )