Libnet.ro
UNICEF

12:15

Wizz Air isi reia zborurile de pe opt aeroporturi din Romania. Lista destinatiilor

Adevărul Adevărul,
Wizz Air isi reia zborurile de pe opt aeroporturi din Romania. Lista destinatiilor

Wizz Air, principala companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est si cea mai ecologica linie aeriana din Europa, si-a redeschis bazele de la Sibiu si Timisoara si a anuntat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie. continuă pe Adevărul

Wizz Air anunta discounturi de 20% pentru toate rutele. Pentru ce perioada este valabila campania

Compania aeriana low-cost Wizz Air anunta un discount de 20% pentru toate zborurile din reteaua Wizz. Reducerea se aplica membrilor Wizz Discount Club care fac astazi pana la ora 23:59 CET) o rezervare pe orice ruta oferita de companie. Rezervarile se.

Wizz Air anunta reduceri substantiale de preturi pentru biletele de avion

Wizz Air, lider in domeniul zborurilor low-cost in Europa Centrala si de Est si cea mai verde linie aeriana din Europa, anunta astazi un discount de 20% pentru toate zborurile din reteaua Wizz.

Wizz Air anunta noi zboruri si deschiderea noii sale baze de la Bacau

Wizz Air a anuntat noi rute pe care le va opera de pe noua sa baza aeriana, inaugurata marti la Bacau, precizand zilele din saptamana si orele la care sunt programate zborurile catre cele 12 destinatii din Europa.

Wizz Air anunta o noua baza, in Bacau

Wizz Air a anuntat astazi deschiderea celei de-a 31-a baze la Bacau. Compania aeriana va aloca 2 aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacau in noiembrie 2020.

Tarom reia zborurile catre mai multe destinatii din Europa. Unde puteti calatori fara restrictii

Incepand din 15 iunie, compania nationala Tarom reia zborurile comerciale, fara restrictii, catre trei tari din Europa: Austria, Germania si Grecia.

BUCURESTI MALL VITAN SI PLAZA ROMANIA 99% din magazinele carora autoritatile le-au permis sa isi reia activitatea din 15 iunie s-au deschis pentru clienti

In centrele comerciale Bucuresti Mall-Vitan si Plaza Romania apartinand Anchor Grup, aproximativ 99% din magazinele carora autoritatile le-au permis sa isi reia activitatea incepand cu data de 15 iunie s-au deschis pentru clienti.

Aerotravel reia zborurile spre insula Skiathos din Grecia, din 4 iulie

Agentia de turism AeroVacante, parte a Grupului Aerotravel, a anuntat ca reia operarea charterului catre Skiathos, insula greceasca de la Marea Ege, cu plecari in fiecare sambata din Bucuresti, Timisoara si Cluj- Napoca, in perioada 4 iulie - 3 octombrie 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )