Libnet.ro
UNICEF

10:47

World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard

Playtech Playtech,
World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard

Dupa ce a promis ca va grabi ritmul expansion pack-urilor pentru WoW, Blizzard a anuntat zilele trecute noul World of Warcraft Legion. in aceste zile, in Koln, are loc Gamescom, o ocazie pentru marii dezvoltatori de jocuri sa anunte noile lor titluri. Printre acestea se numara si noul World of Warcraft Legion, un expansion pack [] World of Warcraft Legion este cel mai nou expansion anuntat de Blizzard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top

Fanii smartphone-urilor provenite din Canada se vor bucura sa afle ca BlackBerry a lansat o varianta imbunatatita a ciudatului si popularului Passport. Desi nu o mai duc la fel de bine precum in urma cu 10 ani, cei de la BlackBerry fac eforturi semnificative pentru a nu se plafona. Lanseza in continuare telefoane, chiar daca [] Passport Silver Edition este cel mai nou BlackBerry de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor, cu venituri de 80 de milioane de dolari in ultimul an. Topul este completat de Jakie Chan si Vin Diesel

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor din lume, avand venituri estimate la 80 de milioane de dolari in perioada iunie 2014-iunie 2015, arata Forbes intr-un clasament. Podiumul este completat de Jackie.

Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China

Desi in urma cu cateva luni cei de la Apple se mandreau cu cea mai mare victorie din istoria companiei dominatia pietei chineze de smartphone-uri, anuntul nu mai e valabil. Daca mai exista vreun dubiu in legatura cu volatilitatea pietei de smartphone-uri, acela a fost inlaturatde un nou studiu publicat zilele trecute. Acesta includea [] Apple mai pierde o lupta: nu mai este cel mai mare producator din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine este cel mai bine platit actor din lume si ce venituri fabuloase incaseaza

Protagonistul filmelor din seria Iron Man, Robert Downey Jr. , ocupa primul loc in topul celor mai bine platiti actori din lume, potrivit unui clasament publicat marti de revista Forbes.

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10

Daca sunteti atat de incantati de Windows 10 incat vreti sa achizitionati un nou laptop, pentru activitati de birou este perfect noul Acer Aspire One Cloudbook. Desi valul de sisteme portabile preinstalate cu Windows 10 a inceput saptamanatrecuta, se pare ca pentru o lunga perioada de timp vom avea parte de un numar semnificativ de [] Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dupa multi ani, Angry Birds a redevenit cel mai popular joc pe mobile

Desi am fost cu totii convinsi ca interesul pentru Angry Birds devenise inexistent, se pare ca noul Angry Birds 2 depaseste toate recordurile de popularitate. Nu se mai astepta nimeni sa aiba succescei de la Rovio, care lansau un nou Angry Birds la fiecare cateva luni fara sa fie descarcat de un numar impresionant de [] Dupa multi ani, Angry Birds a redevenit cel mai popular joc pe mobile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie international: Proiectul a fost implementat in Malta

P) Compania Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie de International Project Management Award IPMA): Stiving for excellence!, dar nu in tara noastra, ci in Malta. Printre.

Aferim!, in regia lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain (VIDEO)

Filmul Aferim! , in regial lui Radu Jude, este propunerea Romaniei la Oscarul pentru cel mai bun film strain, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Centrului National al Cinematografiei CNC). Filmul, care.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )