Libnet.ro
UNICEF

17:30

WSJ: Campaniile prezidentiale din SUA, vizate de hackeri chinezi si iranieni

România Liberă România Liberă,
WSJ: Campaniile prezidentiale din SUA, vizate de hackeri chinezi si iranieni

Wall Street Journal anunta ca hackeri chinezi si iranieni au atacat, fara succes, personalul de camp. continuă pe România Liberă

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2024 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, ca cel mai bun candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale din 2024 este actualul primar al Capiotalei, Gabriela Firea.

Ce se va intampla daca protestele din SUA ajung si in Romania. Anuntul trupelor speciale

Revolta din SUA a ajuns si in Europa ca urmare a unei contagiuni emotionale, spune Alexandru Scurtu, seful SIAS. Politia s-a pregatit deja cu un set de masuri daca protestele se extind si in Romania deoarece este o problema care ne preocupa de ceva vreme.

Substantele chimice folosite de politie pentru a dispersa multimea in timpul protestelor din SUA pot raspandi COVID-19

Seful Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA a declarat ca substantele chimice folosite de politie pentru a dispersa multimea in timpul protestelor provoaca tuse care ar putea raspandi coronavirusul.

Cum vad protestele din SUA doua romance, din New York, respectiv Philadelphia: Singurii pe care ii vad ca nu poarta masca sunt, culmea, politistii

Doua romance, una din New York si cealalta din Philadelphia, povestesc pentru Hotnews cum se vad de la fata locului protestele din SUA impotriva uciderii afro-americanului George Floyd de catre un politist alb.

Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier a continuat sa creasca

In ciuda protestelor din SUA, Indicele bursier SP 500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin .

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA, ca represalii fata de decizia lui Trump de a revoca statul special al Hong Kongului.

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Hackeri chinezi si iranieni au atacat campaniile lui Joe Bidden si Donald Trump

Hackeri sustinuti de statul chinez au atacat informatic membri ai campaniei prezidentiale a democratului Joe Biden, a declarat joi un oficial al Google din domeniul securitatii, care a spus si ca hackeri din Iran au atacat recent conturile de email ale staffului de campanie al presedintelui republican Donald Trump, transmite Reuters.

Hackeri chinezi si iranieni au atacat campaniile lui Joe Bidden si Donald Trump

Hackeri sustinuti de statul chinez au atacat informatic membri ai campaniei prezidentiale a democratului Joe Biden, a declarat joi un oficial al Google din domeniul securitatii, care a spus si ca hackeri din Iran au atacat recent conturile de email ale staffului de campanie al presedintelui republican Donald Trump.

Hackeri chinezi si iranieni au atacat campaniile lui Joe Bidden si Donald Trump

Hackeri sustinuti de statul chinez au atacat informatic membri ai campaniei prezidentiale a democratului Joe Biden, a declarat joi un inalt oficial al Google din domeniul securitatii, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )