Libnet.ro
UNICEF

23:30

WTA Cincinnati: Raluca Olaru si Renata Voracova, eliminate in primul tur al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Raluca Olaru si Renata Voracova, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea romano-ceha Raluca Olaru/Renata Voracova a fost eliminata, marti, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati, fiind invinsa de cuplul Sara Errani/Carla Suarez Navarro Italia/Spania), scor 6-3, 6-2. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Serena Williams a declarat forfait - Ar putea pierde locul 1 mondial

Serena Williams a anuntat ca nu va participa la turneul de la Cincinnati se desfasoara in aceasta saptamana), iar aceasta absenta ar putea sa o aduca in situatia de a pierde primul loc din clasamentul WTA, dupa 183 de saptamani consecutive.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck, de la ora 18:00

Simona Halep 4 WTA) debuteaza in turneul WTA de la Cincinnati in turul doi, faza a competitiei unde o va intalni pe Annika Beck, din Germania, locul 44 WTA. Meciul va putea fi urmarit, miercuri, in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00.

WTA Cincinnati: Monica Niculescu s-a calificat in optimile probei de dublu

Perechea romano-americana Monica Niculescu/ Vania King s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dupa ce a invins cuplul chinez Chen Liang/Yafan Wang, scor 7-6 4), 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )