Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Elite Trophy: Aryna Sabalenka a castigat al cincilea trofeu al carierei

Hotnews Hotnews,
 WTA Elite Trophy: Aryna Sabalenka a castigat al cincilea trofeu al carierei

Aryna Sabalenka, locul 14 WTA, a castigat competitia de la Zhuhai WTA Elite Trophy - Turneul Mic al Campioanelor), dupa ce a invins-o in finala pe Kiki Bertens, principala favorita, scor 6-4, 6-2. Jucatoarea din Belarus a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a obtine al cincilea trofeu al carierei al treilea al anului). continuă pe Hotnews

WTA Elite Trophy: Aryna Sabalenka, a doua finalista, dupa un meci dificil cu Karolina Muchova

Aryna Sabalenka 14 WTA) este a doua finalista a turneului WTA Elite Trophy de la Zhuhai, dupa ce a invins-o pe Karolina Muchova 26 WTA), scor 7-5, 7-64).

WTA Elite Trophy: Kiki Bertens vs Saisai Zheng si Aryna Sabalenka vs Karolina Muchova, in semifinalele competitiei (Rezultatele zilei)

Saisai Zheng cap de serie numarul 12) a fost invinsa de Petra Martic 5) in ultimul meci din Grupa Orhideea, insa a castigat cele sapte game-uri de care avea nevoie si s-a calificat astfel in semifinalele WTA Elite Trophy Turneul Mic al Campioanelor). in penultimul act, chinezoaica o va intalni pe Kiki Bertens Grupa Azaleea, principala favorita), in timp ce Karolina Muchova Grupa Camelia, 11) si Aryna Sabalenka Grupa Trandafir, 4) se vor lupta pentru celalalt loc din finala.

WTA Elite Trophy: Kiki Bertens, prima finalista - Victorie in trei seturi cu Saisai Zheng

Kiki Bertens 10 WTA) este prima jucatoare calificata in finala turneului WTA Elite Trophy de la Zhuhai, dupa ce a trecut de favorita gazdelor Saisai Zheng 40 WTA, beneficiara unui wild card), scor 2-6, 6-3, 6-4.

ATP Viena: Dominic Thiem a castigat al cincilea titlu din acest sezon

Dominic Thiem 5 ATP), principalul favorit, s-a impus in finala turneului ATP de la Viena, dupa o victorie in trei seturi in fata argentinianului Diego Schwartzman 15 ATP), cap de serie numarul 5. Favoritul gazdelor s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-3, trecandu-si astfel in palmares al cincilea trofeu al sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )