Libnet.ro
UNICEF

19:16

WTA Madrid: Garbine Muguruza, eliminata in turul doi

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Garbine Muguruza, eliminata in turul doi

Garbine Muguruza a parasit turneul WTA de la Madrid competitie care face parte din categoria Premier) in turul al doilea, jucatoarea din Spania fiind invinsa de Svetlana Kuznetsova, scor 6-3, 5-7, 7-5. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Irina Camelia Begu, in turul trei - Andrea Petkovic s-a retras din cauza unor probleme medicale

Irina Camelia Begu a ajuns in turul trei al turneului WTA de la Madrid de categorie Premier), dupa ce a profitat de abandonul jucatoarei Andrea Petkovic.

Turneul de la Madrid: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 6 si locul 6 WTA, a ratat, duminica, calificarea in turul doi al turneului de categorie Premier de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax.

Begu s-a clasificat in turul doi la Madrid

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, s-a calificat, sambata, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Madrid 2015: Raluca Olaru, in turul doi, la dublu. Urmeaza o adversara de legenda

Raluca Olaru s-a calificat, alaturi de coechipiera sa Janette Husarova Slovacia), in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Alize Cornet si Alexandra Dulgheru vs Ana Ivanovic in primul tur

Simona Halep finalista in 2014) o va intalni in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid pe Alize Cornet, locul 28 in ierarhia mondiala. In aceeasi faza a intrecerii, Alexandra Dulgheru va da piept cu Ana Ivanovic 7 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )