Libnet.ro
UNICEF

21:45

WTA: Poloneza Magda Linette a castigat turneul de la Hua Hin

Hotnews Hotnews,
 WTA: Poloneza Magda Linette a castigat turneul de la Hua Hin

Poloneza Magda Linette 42 WTA) a castigat duminica turneul WTA de la Hua Hin Thailanda), dotat cu premii totale de 275. 000 de dolari, dupa ce a invins-o in finala pe elvetianca Leonie Kung 283 WTA), scor 6-3, 6-2. continuă pe Hotnews

WTA Hua Hin: Final de drum pentru Patricia Maria Tig - Romanca, eliminata in semifinale

Patricia Maria Tig 105 WTA) s-a oprit in semifinalele turneului de la Hua Hin Thailanda), fiind invinsa in doua seturi de poloneza Magda Linette 42 WTA), cap de serie numarul 5, scor 7-5, 6-4.

Patricia Tig, oprita in semifinale la Hua Hin de jucatoarea 1 a Poloniei. Romanca revine de luni in Top 100 WTA

Parcursul de vis al Patriciei Tig s-a incheiat sambata dimineata in semifinalele turneului de la Huan Hin. Poloneza Magda Linette, aflata cu 63 de pozitii mai sus in clasamentul mondial, a reusit sa isi activeze excelent jocul in fazele finale ale primului set, transand mai departe disputa, 7-5, 6-4, desi romanca s-a aflat la doua puncte de victorie in mansa inaugurala, iar in actul secund a revenit de la 2-5.

WTA Hua Hin: Elina Svitolina, calificare lejera in sferturi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina nu a avut nicio problema, joi, in optimile turneului de la Hua Hin Thailanda). Jucatoarea clasata pe locul 4 in ierarhia WTA s-a impus, dupa doar 58 de minute, in fata australiencei Storm Sanders 319 WTA), scor 6-1, 6-2. in sferturi s-au mai calificat Xiyu Wang, Patricia Tig si Magda Linette.

Patricia Tig a reusit o noua surpriza si e in semifinale la Hua Hin. Iata de ce se joaca pe terenuri roz in Thailanda

Patricia Tig isi continua neperturbata parcursul in turneul WTA de la Hua Hin, semnand, vineri dimineata, a treia victorie consecutiva in fata unei chinezoaice pentru a se califica, astfel, in semifinale.

WTA Hua Hin: Elina Svitolina si Qiang Wang au fost eliminate in sferturi

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina, locul 4 mondial si principala favorita, a fost eliminata vineri, in sferturile turneului WTA de la Hua Hin Thailanda), dotat cu premii totale de 275. 000 de dolari, dupa ce a pierdut in doua seturi, 6-4, 6-2, in fata japonezei Nao Hibino 84 WTA, cap de serie nr.

WTA Hua Hin: Patricia Tig, in semifinale dupa ce a trecut de locul 34 mondial

Aventura Patriciei Tig la Hua Hin Thailanda) continua, jucatoarea noastra reusind sa se califice, vineri, in semifinalele competitiei WTA de categorie International.

Patricia Maria Tig, in sferturi la Hua Hin

Patricia Maria Tig a obtinut, joi, biletul care o duce in sferturile turneului WTA de la Hua Hin Thailanda - competitie de categorie International), dupa ce a trecut de chinezoaica Xiaodi You 210 WTA), scor 6-1, 6-3. Meciul a durat o ora si 15 minute.

Patricia Tig le-a luat la mana pe chinezoaice si ajunge in semifinale la Hua Hin

Jucatoarea Patricia Tig s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Hua Hin, Thailanda.

Patricia Tig ajunge in sferturi la Hua Hin. A jucat cu o chinezoaica ce parea a fi baiat!

Jucatoarea Patricia Tig a obtinut, joi, calificarea intre primele opt jucatoare la turneul de la Hua Hin, Thailanda.

ITF: Jaqueline Cristian a castigat turneul de la Trnava; Ilona Ghioroaie, invingatoare in Tunisia

Jaqueline Cristian 198 WTA) a castigat turneul ITF de la Trnava Slovacia), dotat cu premii de 25. 000 de dolari, in timp ce Ilona Georgiana Ghioroaie 482 WTA) s-a impus la turneul ITF de la Monastir Tunisia), cu premii totale de 15. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3073 seconds )