Libnet.ro
UNICEF

23:30

WTA Wuhan:Perechea Begu-Niculescu s-a calificat in sferturile de finala

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan:Perechea Begu-Niculescu s-a calificat in sferturile de finala

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Wuhan China), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi al turneului Premier 5 de la Wuhan, numarul 49 in ierarhia mondiala trecand in doua seturi, scor 6-1, 6-1, de pe Liu Fangzhou locul 159 WTA - beneficiara a unui wild-card). Meciul a durat o ora si doua minute.

Monica Niculescu s-a CALIFICAT in turul doi la Wuhan

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 49 WTA, s-a calificat in turul doi la Wuhan China), turneul de categorie Premier 5.

Wuhan: Irina Begu, in turul al doilea. Care este urmatoarea sa adversara

Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan China), dupa ce a trecut de Zarina Dias Kazahstan), 42 WTA. Romanca si-a aflat deja urmatoarea adversara.

Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 la Wuhan Open. Programul celorlalte jucatoare din Romania

Jucatoarea Monica Niculescu a obtinut calificarea in turul secund al turneului WTA Premier 5 de la Wuhan China).

WTA Wuhan: Irina Camelia Begu, eliminata de Roberta Vinci

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi al turneului WTA de la Wuhan, jucatoarea noastra fiind invinsa de Roberta Vinci finalista la ultima editie de la US Open), scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o ora si 42 de minute.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata de Carla Suarez Navarro

Drumul Monicai Niculescu la turneul WTA de la Wuhan s-a oprit in turul doi, faza a competitiei unde a fost invinsa de Carla Suarez Navarro. Desi a castigat primul set cu 7-5, Monica le-a cedat pe urmatoarele doua, 3-6, 4-6.

WTA Wuhan: Venus Williams, posibila adversara a Simonei Halep in sferturile competitiei

Venus Williams locul 24 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala de la Wuhan, dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro, scor 6-3, 6-4. In urmatoarea partida, Venus ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep, daca sportiva noastra va trece de Johanna Konta.

WTA Wuhan: Simona Halep, eliminata in optimi de Johanna Konta, dupa ce a condus cu 5-1 in decisiv - Halucinant

Simona Halep a avut parte impotriva britanicei Johanna Konta locul 66 WTA) de o partida interzisa cardiacilor, un adevarat thiller cu final nefericit. Favorita numarul unu a inceput slab meciul cu Johanna, a pierdut primul set cu 6-3, dar si-a revenit, a egalat la unu 6-3) si a condus cu 5-1 in decisiv. Din acel moment, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, iar Konta a castigat nu mai putin de sase game-uri consecutive !), reusind sa se califice in sferturile turneului WTA de la Wuhan, dupa un meci care a durat doua ore si 18 minute.

WTA Wuhan: Petra Kvitova, eliminata in optimi de Roberta Vinci

Petra Kvitova, cap de serie numarul trei, a fost eliminata in optimile turneului WTA de la Wuhan. Castigatoare a trofeului in 2014, Petra a fost invinsa de Roberta Vinci, finalista la ultima editie de la US Open.

WTA Wuhan: Victoria Azarenka a parasit competitia - Johanna Konta, posibil adversar al Simonei Halep

Dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, Victoria Azarenka a abandonat in setul al doilea al partidei cu Johanna Konta era condusa cu 1-0), din turul doi al turneului WTA de la Wuhan. In cazul in care o va elimina pe Anastasia Pavlyuchenkova, Simona Halep o va intalni pe Konta in urmatoarea partida. Au parasit, marti, competitia Caroline Wozniacki favorita 4), Victoria Azarenka, Belinda Bencic favorita 11) si Madison Keys favorita 14).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )