Libnet.ro
UNICEF

10:00

WTA Wuhan: Irina Camelia Begu, eliminata de Roberta Vinci

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Irina Camelia Begu, eliminata de Roberta Vinci

Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi al turneului WTA de la Wuhan, jucatoarea noastra fiind invinsa de Roberta Vinci finalista la ultima editie de la US Open), scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o ora si 42 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Seul: Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Am ramas doar cu Halep. Begu, eliminata de Roberta Vinci in turul doi la Wuhan

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, a fost eliminata, marti, in turul doi al turneului de la Wuhan China), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari.

VIDEO Irina-Camelia Begu a castigat turneul WTA de la Seul

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 in ierarhia WTA, a castigat, duminica, turneul de la Seul Coreea de Sud), competitie dotata cu premii totale in valoare de 500. 000 de dolari. Este al doilea titlu al carierei pentru jucatoare din Romania.

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA. Irina-Camelia Begu a ajuns pe pozitia 26, dupa castigarea turneului de la Seul

Simona Halep se mentine pe pozitia a doua in ierarhia mondiala, cu 6. 780 de puncte, potrivit clasamentului publicat luni, informeaza Mediafax. Irina-Camelia Begu, care a castigat duminica turneul de la Seul,.

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Seul

Jucatorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, a castigat, duminica, turneul de la Seul Coreea de Sud), obtinand astfel al doilea titlu al carierei, potrivit Mediafax. in.

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Seul si a obtinut al doilea titlu din cariera

In finala, Irina-Camelia Begu a invins-o pe Aliaksandra Sasnovici Belarus), jucatoare venita din calificari si locul 136 WTA, scor 6-3, 6-1, dupa o ora si 17 minute de joc.

Irina-Camelia Begu joaca astazi in semifinalele de la Korea Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, va evolua, astazi, in semifinalele probei de simplu ale turneului de la Seul Coreea de Sud).

Irina-Camelia Begu s-a calificat in finala la Seul

Jucatorea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Irina-Camelia Begu, in finala turneului de la Seul. Cand e programat marele meci Irina-Camelia Begu - Aliaksandra Sasnovici

Wuhan: Irina Begu, in turul al doilea. Care este urmatoarea sa adversara

Irina-Camelia Begu, locul 26 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan China), dupa ce a trecut de Zarina Dias Kazahstan), 42 WTA. Romanca si-a aflat deja urmatoarea adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )