Libnet.ro
UNICEF

20:15

Zaharia, Mercedes-Benz Cars: Anul acesta ne asteptam la o crestere a segmentului premium

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zaharia, Mercedes-Benz Cars: Anul acesta ne asteptam la o crestere a segmentului premium

Piata auto s-ar putea stabiliza anul acesta, dupa cinci ani de scadere, iar segmentul premium ar putea inregistra o crestere usoara, considera Valeriu Zaharia manager marketing si vanzari Mercedes-Benz Cars, brand care a livrat anul trecut doua. continuă pe Wall-Street Ro

Nowotny: Economia zonei euro ar putea inregistra anul acesta o crestere

Ewald Nowotny, guvernatorul Bancii Centrale a Austriei si membru in consiliul director al Bancii Centrale Europene BCE), a declarat, astazi, ca economia zonei euro ar putea inregistra anul acesta o crestere peste asteptari, informeaza Reuters.

Ce pregatesc hackerii in 2014. Pericolele care ne pandesc anul acesta

Noile tehnologii, raspandirea rapida a dispozitivelor mobile, a comunicatiilor wireless si cresterea bazei de utilizatori vor deschide noi porti de oportunitate si pentru criminalii cibernetici. Bitdefender ne arata cateva dintre cele mai pregnante aspecte care se vor manifesta anul acesta.

LeasePlan Romania si-a propus sa cumpere 3.000 de automobile anul acesta si estimeaza afaceri de 45 milioane euro

Compania olandeza de leasing operational LeasePlan si-a propus sa ajunga sa administreze o flota de peste 10. 000 de masini anul acesta si estimeaza afaceri cu 10% mai mari, adica 45 milioane euro, a spus directorul filialei, Bogdan Apahidean, la un eveniment de presa. LeasePlan gestioneaza flotele a peste 200 de companii, cel mai mare client fiind OMV, cu 2. 300 de masini.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )