Libnet.ro
UNICEF

16:45

Zborurile cu avionul, mai lungi si cu turbulente din cauza incalzirii globale

România Liberă România Liberă,
Zborurile cu avionul, mai lungi si cu turbulente din cauza incalzirii globale

Incalzirea globala accelerata va avea consecinte surprinzatoare asupra zborurilor transatlantice tur-retur care ar putea sa devina mai lungi, o veste proasta avand in vedere preturile biletelor de avion si mediul inconjurator, conform unui studiu condus de profesorul Paul Williams de la Universitatea din Reading Marea Britanie) publicat miercuri in revista Environmental research letters, citat de agentia France Presse, anunta Agerpres. continuă pe România Liberă

Cele mai lungi fraze din istoria recenta a literaturii romane. Ce lungimi impresionante a atins scriitorul Gellu Dorian Cartea de la Uppsala

Scriitorul botosanean Gellu Dorian a reusit performanta ca in ultimul sau roman, Cartea de la Uppsala, sa scrie fraze intinse pe mai multe pagini. Botosaneanul este un scriitor apreciat de critica literara pentru tehnica inedita de constructie a textului.

Cum a evaporat istoria Cazarma Transilvania din Timisoara, una dintre cele mai lungi cladiri din Europa

Cazarma Transilvania din Timisoara a fost construita intre 1719 -1730, dupa cucerirea Banatului de catre trupele habsburgice, si demolata intre 1961 - 1965.

Toyota isi inchide fabricile nipone din cauza crizei de otel

Toyota Motor Corp. , cel mai mare producator auto din lume, a oprit ieri, pentru o saptamana, productia la toate fabricile sale din Japonia, din cauza crizei de otel aparute in urma unei explozii ce a avut loc luna trecuta la o companie siderurgica ce ii furniza materie prima.

Galati: Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri

Doi frati si-au incendiat, pe rand, garsoniera, din cauza unor neintelegeri. Astfel, trei autospeciale de pompieri au intervenit luni pentru stingerea unui incediu izbucnit la etajul zece al unui bloc din Galati.

Steaua, cea mai iubita echipa din tara: 49% dintre romani sunt fanii campioanei Romaniei

Campioana din ultimele trei sezoane ramane cea mai iubita echipa din Romania si in 2016 si si-a marit avansul fata de urmaritoare. Doar 11% dintre cei intervievati s-au declarat simpatizanti ai marii rivale a Stelei, Dinamo.

Cum arata cea mai tatuata femeie din lume? Imaginile care te vor lasa fara cuvinte

Isi considera trupul o adevarata panza pentru pictura. S-a lasat fara regrete pe mainile celor mai talentati tatuatori. Iar rezultatul a fost pe masura. Ea este una dintre cele mai tatuate femei din.

Cel mai tanar campion din istoria DTM debuteaza in Formula 1

Pascal Wehrlein, cel mai tanar campion din istoria DTM, isi va face debutul in Formula 1 sub culorile echipei Manor Racing.

Pretul graului a atins cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Cotatiile futures la grau pe bursa Euronext de la Paris au scazut astazi pentru a zecea zi consecutiv, ceea ce a dus preturile la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, pe fondul ingrijorarilor legate de cererea redusa, dupa ce Egiptul nu a reusit sa cumpere grau la ultimele doua licitatii organizate saptamana trecuta, transmite Bloomberg.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din octombrie 2014

Bursele din Europa au scazut ieri, ajungand la cel mai redus nivel din octombrie 2014 pana acum, in conditiile in care investitorii se tem cu privire la perspectivele de crestere globala.

Cel mai scump din lume ajunge in garajul unui fotbalist de talie internationala. Vezi cum arata bijuteria

Starul argentinian Lionel Messi este banuit ca ar fi cumparatorul celui mai scump din lume, vandut la licitatie cu 32 milioane de euro, in cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )