Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cele mai lungi fraze din istoria recenta a literaturii romane. Ce lungimi impresionante a atins scriitorul Gellu Dorian Cartea de la Uppsala

Adevărul Adevărul,
Cele mai lungi fraze din istoria recenta a literaturii romane. Ce lungimi impresionante a atins scriitorul Gellu Dorian Cartea de la Uppsala

Scriitorul botosanean Gellu Dorian a reusit performanta ca in ultimul sau roman, Cartea de la Uppsala, sa scrie fraze intinse pe mai multe pagini. Botosaneanul este un scriitor apreciat de critica literara pentru tehnica inedita de constructie a textului. continuă pe Adevărul

Cum a evaporat istoria Cazarma Transilvania din Timisoara, una dintre cele mai lungi cladiri din Europa

Cazarma Transilvania din Timisoara a fost construita intre 1719 -1730, dupa cucerirea Banatului de catre trupele habsburgice, si demolata intre 1961 - 1965.

Utile: Cele mai bune leacuri din camara. Usturoiul te scapa de negi; Ai fost respins la un interviu de angajare. Te invatam cum poti sa afli ce nu le-a placut la tine; Acneea, o afectiune care lasa urme fizice si psihice. Terapia care o poate vindeca, fa

Vrei sa porti ghetele care te-au scos din iarna asta si la anul? Reguli sfinte care vor prelungi viata incaltarilor tale Usuca-le la temperatura camerei. Tehnici pentru a depasi tristetea Psychologies: Cu ce depresii vin romanii la dvs. in cabinet? Dana Anghel: As spune ca depresia ia forme aparent foarte diverse.

Cele mai bizare fotografii din toate timpurile

Fotografiile ne arata cel mai bune cat de mult s-a schimbat societatea de-a lungul timpului. Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, iar acest lucru este evident atunci cand incercam sa ne analizam trecutul. Unele momente suntatat de dificil de explicat si, totusi, atat de importante, incat probabil ar fi fost [].

Serena Williams - Cocos, Maria Sarapova - Iepure,Simona Halep - Oaie. WTA, despre cele mai bune jucatoare ale lumii

Desi in acest moment Maria Sarapova este pe locul 6 in clasamentul WTA, rusoaica si Serena Williams sunt in continuare cele mai importante jucatoare din circuitul WTA.

Alexandra Ghinea, cea mai sexy milionara din Romania (Foto)

Fara indoiala vom auzi de acum inainte vorbindu-se mult despre ea. Desi pana acum, o prezenta discreta in presa de scandal, Alexandra Ghinea, alias Lexy, este una dintre cele mai invidiate femei din lumea bogatilor de la noi.

Cele mai gogonate minciuni spuse de barbati ca sa bage o femeie in pat

In dragoste si in razboi totul este permis, insa dupa aceasta regula pare sa se ghideze multi barbati si atunci cand spera sa-si mai adauge o femeie in palmaresul amoros, arata un sondaj in cadrul caruia barbatii au dezvaluit cele mai mari minciuni pe care le-au spus ca sa ajunga in patul unei femei.

Cele mai cumparate ceasuri inteligente in Romania

Daca 2016 ar putea fi anul realitatii virtuale, in 2015 am avut un an bun pentru ceasuri inteligente. Aceste cifre arata si care au fost cele mai populare modele.

Logan, Duster si Sandero, in top 25 cele mai bine vandute masini in Rusia

Luna trecuta, Logan, Duster si Sandero s-au aflat in top 25 cele mai bine vandute modele de masini din Rusia. Totodata, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale usoare au scazut cu 29,1% pe aceasta piata.

Cele mai bune credite imobiliare in 2016. La ce costuri ascunse trebuie sa fie atenti romanii care vor sa ia un imprumut pentru locuinta

Dobanzile la creditele imobiliare in moneda nationala si-au continuat in ultimele luni trendul descendent, astfel ca romanii care vor sa-si achizitioneze o locuinta se pot imprumuta acum mai ieftin. Totusi, exista o serie de comisioane la care solicitantii trebuie sa fie atenti atunci cand contracteaza un imprumut. Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune credite imobiliare.

Unul din cele mai mari grupuri de pirati din lume a abandonat meseria

Jocurile piratate devin pe zi ce trece o raritate. Dezvoltarea unor sisteme noi de DRM Digital Rights Management), aproape invincibile, a facut ca una din cele mai mari grupari de crackeri din lume sa se lase de meserie. Gruparea de crackeri chinezi 3DM, una din cele mai mari din lume, au anuntat pe forumul lor [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )