Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum arata cea mai tatuata femeie din lume? Imaginile care te vor lasa fara cuvinte

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai tatuata femeie din lume? Imaginile care te vor lasa fara cuvinte

Isi considera trupul o adevarata panza pentru pictura. S-a lasat fara regrete pe mainile celor mai talentati tatuatori. Iar rezultatul a fost pe masura. Ea este una dintre cele mai tatuate femei din. continuă pe Antena3

Cea mai buna orchestra din lume, Filarmonica din Berlin, va deschide Festivalul Enescu 2019 cu doua concerte

CelebraOrchestra a Filarmonicii din Berlindeschideeditia 2019aFestivalului International George Enescu, iar cele doua concerte pe care le va sustine sunt programate sa aiba loc.

VIDEO Un 335 S Spider Scaglietti, vandut cu 35,7 de milioane de dolari. Cum arata cea mai scumpa masina de curse din lume

Un 335 S Spider Scaglietti din 1957, prima masina care a reusit o viteza medie de peste 200 km/h pe turul de circuit in celebra cursa de anduranta de 24 de ore de la Le Mans, a devenit cel mai scump automobil de curse din lume vandut la licitatie, dupa ce a fost adjudecat pentru, atentie, 35 de milioane de dolari 32. 200 euro).

FOTO: Cea mai frumoasa fetita din lume isi incepe oficial cariera de model

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7. be, potrivit Agerpres.

FOTO: Cea mai frumoasa fetita din lume isi incepe oficial cariera de model

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7. be, potrivit Agerpres.

10 curiozitati despre Bucuresti. Cum arata cea mai veche casa din oras si ce s-a intamplat cu prima masina a Primariei

Bucurestiul este unul dintre cele frumoase si complexe orase ale Romaniei si are o multime de secrete. Adevarul va prezinta astazi zece lucruri mai putine cunoscute despre cel mai important oras al tarii.

Cel mai scump din lume ajunge in garajul unui fotbalist de talie internationala. Vezi cum arata bijuteria

Starul argentinian Lionel Messi este banuit ca ar fi cumparatorul celui mai scump din lume, vandut la licitatie cu 32 milioane de euro, in cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris,.

Steaua, cea mai iubita echipa din tara: 49% dintre romani sunt fanii campioanei Romaniei

Campioana din ultimele trei sezoane ramane cea mai iubita echipa din Romania si in 2016 si si-a marit avansul fata de urmaritoare. Doar 11% dintre cei intervievati s-au declarat simpatizanti ai marii rivale a Stelei, Dinamo.

Cele mai terifiante drumuri din lume

Cand esti la volan poti fi un pic tensionat, indiferent ce ruta alegi sau cat de des circuli pe drumul respectiv, dar oare cum te simti cand conduci pe una dintre cele mai terifiante patru sosele din lume.

Zeita ringului! A fost aleasa cea mai frumoasa fata din MMA

Oscarurile MMA au fost decernate de catre revista Fighter Only in cadrul unei gale somptuoase, iar Arianny Celeste s-a numarat printre castigatori. Frumoasa in varsta de 30 de ani a fost declarata cea mai.

Alexandra Ghinea, cea mai sexy milionara din Romania (Foto)

Fara indoiala vom auzi de acum inainte vorbindu-se mult despre ea. Desi pana acum, o prezenta discreta in presa de scandal, Alexandra Ghinea, alias Lexy, este una dintre cele mai invidiate femei din lumea bogatilor de la noi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )