Libnet.ro
UNICEF

20:30

Zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia sunt anulate joi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia sunt anulate joi

Toate zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia au fost anulate pentru data de 7 aprilie, intre orele 00:01 - 24:00, ca urmare a grevei functionarilor din aviatia civila din aceasta tara, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-o alerta de calatorie emisa miercuri. continuă pe Ziarul Bursa

Atentionare de calatorie: Toate zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia, anulate joi din cauza grevei functionarilor din aviatia civila

Ministerul Afacerilor Externe anunta persoanele care se afla, tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Grecia ca toate zborurile dinspre si catre aeroporturile de pe teritoriul elen au fost anulate pentru data de 7 aprilie 2016, intre orele 00:01 - 24:00. Anularile vin dupa ca federatia sindicala a functionarilor din aviatia civila elena a decis sa se alature grevei generale de 24 ore, convocate pentru ziua de joi de catre federatia sindicatelor din sectorul publi.

Greva in Grecia: Zborurile dinspre si catre aeroporturile din Republica Elena, anulate joi

Toate zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia au fost anulate pentru data de 7 aprilie, intre orele 00,01 - 24,00, ca urmare a grevei functionarilor din aviatia civila din aceasta tara,.

MAE: Zborurile dinspre si catre Grecia, anulate joi, din cauza grevei

Toate zborurile dinspre si catre aeroporturile din Grecia, programate pentru miercuri, au fost anulate, din cauza unei greve organizate de functionarii din aviatia civila din statul elen, avertizeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Primul feribot cu migranti a plecat din Grecia catre Turcia

Primul feribot cu migranti a plecat luni dimineata din Grecia catre Turcia, in baza acordului incheiat de Uniunea Europeana si Ankara, pe 18 martie, pentru a limita afluxul de migranti catre continentul european, relateaza AFP.

Un consilier CNADNR critica compania: Toate autostrazile din Romania sunt svaiter

Toate autostrazile din Romania sunt pline de gropi si au aceleasi probleme pe care le-a avut si tronsonul Sibiu-Orastie, care a fost demolat, a declarat, luni, Alin Goga, consilier juridic in cadrul.

Criza refugiatilor: Primii refugiati trimisi din Grecia, inapoi in Turcia

Primele feriboturi cu migranti au plecat, luni dimineata, de pe insula greceasca Lesbos catre orasul Dikili din Turcia, ca urmare a acordului incheiat de Uniunea Europeana si Ankara, in data de 18 martie, cu scopul de a limita afluxul de migranti catre continentul european. O prima nava cu imigranti a ajuns, luni dimineata, in portul Dikili.

Criza refugiatilor: A inceput retrimiterea solicitantilor de azil din Grecia in Turcia

Primele feriboturi cu migranti au plecat, luni dimineata, de pe insula greceasca Lesbos catre orasul Dikili din Turcia, ca urmare a acordului incheiat de Uniunea Europeana si Ankara, in data de 18 martie, cu scopul de a limita afluxul de migranti catre continentul european.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )