Libnet.ro
UNICEF

06:30

Zece oameni au fost raniti intr-un accident pe DN 65

B1 B1,
Zece oameni au fost raniti intr-un accident pe DN 65

Zece persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs, vineri seara, pe DN 65, in localitatea Albota din judetul Arges, informeaza news. ro. Din primele cercetari se pare ca o femeie care. continuă pe B1

FOTO. Accident infiorator in Ungaria. Cinci persoane, printre care si un roman, au murit, iar cel putin 12 oameni au fost raniti in carambolul in care a fost implicat si un microbuz romanesc. ISU Arad si ISU Timis intervin la fata locului

Un accident grav s-a produs in Ungaria, aproape de granita cu Romania, intre mai multe autoturisme si trei TIR-uri. Carambolul a avut loc in apropierea punctului de frontiera Nadlac II, pe autostrada M43.

FOTO. Precizarile MAE despre accidentul din Ungaria: Un roman a murit si sase au fost raniti

Un roman a murit si sase au fost raniti in urma accidentului petrecut pe Autostrada Paneuropeana din Ungaria, in apropiere de intrare in Romania. Alti sase romani au fost raniti in accident, si au fost transportanti la spitalele din Szeged si Mako, potrivit unui comunicat MAE.

Mii de cutii cu medicamente au fost descoperite intr-o padure din Ciuperceni

Mii de cutii de medicamente au fost descoperite intr-o padure din comuna gorjeana Ciuperceni. Un barbat i-a anuntat pe oamenii legii, printr-un apel la 112, iar politistii au demarat o ancheta, pentru a stabili provenienta acestora.

Arges: Zece raniti dupa ce un autoturism a lovit un microbuz in care se aflau muncitori

Zece persoane au fost ranite intr-un accident produs, vineri seara, pe drumul national 65, in localitatea Albota din judetul Arges, unde o soferita a pierdut controlul volanului intr-o curba, iar autoturismul pe care il conducea s-a izbit violent de un microbuz care transporta muncitori.

Turcia: Un copil de trei ani a murit si 15 persoane au fost ranite intr-o explozie

UPDATE: Bilantul exploziei a ajuns la un mort si 15 raniti. Persoana decedata este un baietel de trei ani. Baiatul de trei ani al unui grefier si-a pierdut viata. Sunt in jur de 15 raniti.

Continua represaliile in cazul protestelor din Piata Victoriei. Cinci persoane au fost audiate, intr-un dosar penal privind folosirea ilegala a unor drone

Patru persoane au fost duse la audieri, marti, intr-un dosar privind folosirea ilegala a unei drone, in timpul protestelor din Piata Victoriei.

Theodor Paleologu, la iesirea de la DNA: Am fost invitat intr-o chestiune in care nu am informatii, finantarea campaniei de la locale din 2012 (VIDEO)

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a declarat vineri, la iesirea de la DNA, ca a fost audiat intru-un dosar legat de finantarea campaniei electorale din anul 2012. Sunt putin.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )