Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia: Un copil de trei ani a murit si 15 persoane au fost ranite intr-o explozie

B1 B1,
Turcia: Un copil de trei ani a murit si 15 persoane au fost ranite intr-o explozie

UPDATE: Bilantul exploziei a ajuns la un mort si 15 raniti. Persoana decedata este un baietel de trei ani. Baiatul de trei ani al unui grefier si-a pierdut viata. Sunt in jur de 15 raniti. continuă pe B1

FOTO. Atac cu masina-capcana intr-o localitate din sud-estul Turciei. Un copil de trei ani a fost ucis, alte 15 persoane au fost ranite

Un copil a murit si alte 15 persoane au fost ranite, in urma unui atac cu masina-capcana care a avut loc in localitatea Viransehir, situata in sud-estul predominant kurd al Turciei.

FOTO. Accident infiorator in Ungaria. Cinci persoane au murit, iar cel putin 15 au fost ranite in impactul in care a fost implicat si un microbuz romanesc. ISU Arad si ISU Timis intervin la fata locului

Un accident grav s-a produs in Ungaria, aproape de granita cu Romania, intre mai multe autoturisme si trei TIR-uri. Carambolul a avut loc in apropierea punctului de frontiera Nadlac II, pe autostrada M43.

Un copil cu sindrom hemolitic uremic in forma severa a fost adus de la Craiova la Spitalul Marie Curie din Capitala

Un copil cu sindrom hemolitic uremic in forma severa a fost internat la Spitalul Marie Curie din Capitala, el fiind adus de la Craiova, a declarat, pentru News. ro, seful clinicii de nefrologie, Mihaela Balgradean.

Scena tulburatoare intr-o casa din Iasi: fetita de trei ani gasita de medici mangaindu-si mama moarta de frig

O intamplare tragica care a avut loc in zona Copou din Iasi a impresionat echipajele de urgenta care au ajuns la locul solicitarii.

Parcarea din Poiana Mica va fi gata la finele lunii la mai bine de trei ani de la inceperea lucrarilor

Investitia se ridica la 16 milioane de lei, din care primaria a fosy nevoita sa plateasca 8 milioane de lei din bugetul propriu dupa ce o parte din finantarea europeana s-a pierdut. Parcarea are 430 de locuri si va rezolva o mare problema a statiunii Poiana Brasov.

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, a fost audiat la DNA, in calitate de suspect, intr-un nou dosar ANRP

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )