Libnet.ro
UNICEF

17:01

Zeci de artisti romani vor canta pentru Gabriel Cotabita. Cat costa un bilet

România Liberă România Liberă,
Zeci de artisti romani vor canta pentru Gabriel Cotabita. Cat costa un bilet

Artistul Gabriel Cotabita va fi spectator de onoare la o gala dedicata lui, in cadrul careia artisti precum Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Loredana si Smiley vor interpreta cele mai indragite melodii ale solistului. Gala Chapeau! va avea loc in 29 octombrie, la Sala Palatului. continuă pe România Liberă

Gabriel Cotabita, primul mesaj pentru fani, dupa externare: Va multumesc pentru toate gandurile bune. Fiti convinsi ca foarte curand ne vom revedea (VIDEO)

Gabriel Cotabita le-a trasmis fanilor sai un prim mesaj dupa perioada grea prin care a trecut in urma cu cateva luni. Fiti convinsi ca foarte curand ne vom revedeaArtistul a postat, pe pagina personala de.

Primele declaratii ale lui Gabriel Cotabita dupa iesirea din spital: Va multumesc pentru toate gandurile bune, foarte curand ne vom revedea VIDEO

Cantaretul Gabriel Cotabita 59 de ani) a facut primele declaratii dupa iesirea din spital, prin intermediul unui video postat pe contul de Facebook, in care le multumeste fanilor pentru sustinere.

Statul roman cheltuie zeci de mii de lei pentru jocuri, dulceata si maturi

Autoritatile sunt dispuse sa plateasca zeci de mii de lei pentru jocuri, dulceata sau maturi. Asta o demonstreaza site-urile publice de licitatie, unde pe langa bunurile de larg consum, sunt la mare cautare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )