Libnet.ro
UNICEF

08:30

Zeci de oficiali locali din Irak au fost executati

Antena3 Antena3,
Zeci de oficiali locali din Irak au fost executati

Insurgentii au ucis 21 de oficiali locali in doua zile, in orasele Rawa si Aana, in vestul Irakului, relateaza AFP. Unii dintre oficiali au fost ucisi prin impuscare, sambata, cand insurgenti sunniti. continuă pe Antena3

Insurgenti sunniti au executat zeci de oficiali locali in doua orase din Irak

Insurgenti au ucis 21 de oficiali locali in doua zile, in orasele Rawa si Aana, in vestul Irakului, au anuntat ofiteri si medici duminica.

Criza din Irak: Jihadistii au ocupat 3 orase din provincia Anbar (surse)

Insurgentii sunniti apartinand grupului Statului Islamic din Irak si Levant SIIL) au ocupat duminica trei orase din provincia Anbar din vestul Irakului, au declarat martori si surse din fortele de securitate pentru Reuters.

Cat de puternic va lovi criza din Irak pretul petrolului? Saxo nu vede cotatiile mai sus de 115 dolari

Actuala criza din Irak nu afecteaza inca puternic capacitatile de productie ale tarii in domeniul petrolului, motiv pentru care pretul barilului Brent nu ar trebui sa urce peste 115 dolari daca situatia nu se agraveaza, considera analistii Saxo Bank.

Criza din Irak are doua taisuri la fel de periculoase pentru Israel. SUA ar putea oferi concesii nucleare Iranului

Israelul se teme ca ofensiva jihadistilor din Irak ar determina o relaxare a relatiilor dintre SUA si Iran, iar administratia de la Washington ar putea in acest caz sa ofere concesii nesperate Teheranului,.

China pregateste evacuarea muncitorilor sai din Irak

Cele mai mari firme petroliere chineze au pregatit planuri de evacuare in cazul in care violentele din Irak se vor amplifica, transmite agentia nationala de stiri de la Beijing. China are in acest moment peste.

Barack Obama avertizeaza ca insurgentii sunniti din Irak ameninta si alte state

Presedintele american Barack Obama a avertizat, intr-un interviu difuzat duminica, in legatura cu pericolele pe care le creeaza ofensiva fulgeratoare a insurgentilor sunniti in Irak la adresa stabilitatii intregii regiuni. Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si levant SIIL), care au lansat o ofensiva-fulger in Irak pe 9 iunie, isi consolideaza pozitiile in vestul tarii, la frontiera cu Siria, o zona in care vor sa proclame un califat.

Armata a preluat controlul total asupra principalei rafinarii din Irak! Mai multe rezervoare de petrol au luat foc in urma luptelor

Armata irakiana a preluat joi controlul total asupra cele mai importante rafinarii din tara, dupa lupte cu insurgenti sunniti, au anuntat oficiali irakieni, relateaza MEDIAFAX. Fortele de.

Piata petrolului, la limita in urma evenimentelor din Irak

Pie and tele de petrol au fost relativ calme saptamana aceasta, petrolul Brent stabilizandu-se intr-o marja ca urmare a varfului de saptamana trecuta. Regruparea a fost determinata de noile ingrijorari legate de stabilitatea Irakului in urma atacurilor militan and tilor sunni and ti din nordul and si vestul and tarii, considera Ole Sloth Hansen, specialist al Saxo Bank in investitii pe pietele de marfuri, intr-o analiza trimisa astazi redactiei.

Criza din Irak: Jihadistii au cucerit un punct de control de la granita cu Siria

Militantii sunniti au preluat controlul peste noapte asupra unui punct de control de la granita dintre Irak si Siria, o cucerire strategice ce le va permite sa treaca cu usurinta armament greu intre teritoriile pe care le controleaza in ambele tari, informeaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )