Libnet.ro
UNICEF

20:15

Zeci de sustinatori ai Vioricai Dancila au venit la sediul PSD: Suntem tineri, nu ne-a chemat nimeni! (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de sustinatori ai Vioricai Dancila au venit la sediul PSD: Suntem tineri, nu ne-a chemat nimeni! (VIDEO)

Cateva zeci de persoane au venit, duminica seara, la sediul PSD, pentru a-si arata sustinerea fata de acest partid si mai ales fata de Viorica Dancila, candidata social-democratilor la. continuă pe B1

Cine ii ia locul Vioricai Dancila in fruntea PSD, daca aceasta devine presedintele Romaniei

Viorica Dancila a explicat joi, cine va prelua conducerea PSD in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei. Citeste si: Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o.

Laurentiu Leoreanu (PNL): Disperarea Vioricai Dancila nu are limite. PSD a lansat mai multe stiri false ca propaganda rusa. Bilantul minciunilor PSD

Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu acuza PSD ca incearca sa mobilizeze electoratul la urne folosind stiri false despre presedintele Klaus Iohannis. PSD nu are limita cand vine vorba de minciuna. Ce mai urmeaza sa spuna? Ca PNL va otravi fantanile si va parjoli campiile? Disperarea PSD a atins paroxismul, dar romanii au la indemna antidotul pentru fake news: stampila de vot sustine Leoreanu.

Resemnare in Kiseleff. Petre Daea alunga tristetea de la sediul PSD cu branza, ceapa si rosii

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a venit la sediul partidului cu produse traditionale: rosii, branza si ceapa. Liderii PSD sunt negri de suparare: Viorica Dancila e la distanta insurmontabila de Klaus Iohannis, sustin surse politice pentru Adevarul. Social-democratii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila, care ar putea obtine un scor mai mic decat Vadim Tudor la alegerile din 2000 33%).

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Surpriza la sediul PSD: Ce scandeaza oamenii

Cateva zeci de persoane au venit duminica seara,la sediul central al partidului din Bd. Kiseleff, sa o sustina pe Viorica Dancila, candidatul partidului la alegerile prezidentiale.

VIDEO Prezenta nepoftita la sediul PSD, in seara alegerilor. Cine si-a facut aparitia in curtea din Kiseleff

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor. Candidatul PSD a obtinut doar 33,5% din voturile alegatorilor si a tinut un discurs foarte scurt dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. La sediul PSD s-au adunat, duminica seara, peste o suta de sustinatori ai social-democratilor. Viorica Dancila, sustinuta de peste 100 de persoane la .

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

Scandalurile din preajma staff-ului de campanie al Vioricai Dancila. Cine se ocupa de imaginea sefei PSD

Staff-ul de campanie al Vioricai Dancila a fost macinat de mai multe scandaluri in ultima perioada. Mihai Fifor a fost inlocuit din postul de sef de campanie, iar Lia Olguta Vasilescu a fost si ea la un pas sa renunte dupa ce sotul ei, Claudiu Manda, a facut-o proasta pe Dancila, de fata cu mai .

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Ce discutii au loc intre Liviu Dragnea si membrii PSD. in joc este soarta Vioricai Dancila

Gabriela Firea sustine ca Liviu Dragnea nu s-a intalnit cu social-democratii in timpul permisiei pe care a avut-o pe data de 31 octombrie. Primarul general al Capitalei spune ca informatia este falsa si a fost lansata din teama ca Viorica Dancila va obtine un scor zdrobitor in turul doi al alegerilor prezidentiale. Gabriela Firea sustine .

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )