Libnet.ro
UNICEF

15:00

Zegrean: Nu l nteleg pe ministrul Justitiei, care este profesor de drept penal, cum a reusit sa lase doi autodidacti sa faca Codul penal si Codul de procedura penala. Este regretabil ca s-a ajuns aici

Hotnews Hotnews,
 Zegrean: Nu l nteleg pe ministrul Justitiei, care este profesor de drept penal, cum a reusit sa lase doi autodidacti sa faca Codul penal si Codul de procedura penala. Este regretabil ca s-a ajuns aici

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, si-a manifestat, miercuri, regretul fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Acesta a declarat, pentru Agerpres, ca nu se impunea modificarea actualelor coduri, care, sustine el, au fost adoptate in urma unor studii serioase si de oameni foarte bine pregatiti. continuă pe Hotnews

Zegrean: Nu l nteleg pe ministrul Justitiei, care este profesor de drept penal, cum a reusit sa lase doi autodidacti sa faca Codul penal si Codul de procedura penala

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, si-a manifestat, miercuri, regretul fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Acesta a declarat, pentru Agerpres, ca nu se impunea modificarea actualelor coduri, care, sustine el, au fost adoptate in urma unor studii serioase si de oameni foarte bine pregatiti.

Augustin Zegrean, critici dure pentru Tudorel Toader: Nu il inteleg, este profesor de drept penal. Cum a reusit sa lase doi autodidacti sa faca Codul penal si Codul de procedura penala?

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, critica adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul penal si Codul de Procedura Penala si sustine ca nu era necesara.

Ministrul Justitiei a facut ANUNTUL: Vom prezenta saptamanal cate un penitenciar, sa vedem daca e la standardele CEDO

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat ca va prezenta saptamanal cate un penitenciar, pentru a putea stabili daca modificarile facute au ajuns la standardele CEDO. Saptamanal, vom prezenta.

Tudorel Toader a facut ANUNTUL! Care este PRAGUL stabilit pentru abuzul in serviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a avut mai multe dezbateri cu societatea civila si cu asociatiile profesionale in privinta pragului pentru abuzul in serviciu. De asemenea, a primit si foarte.

Ministrul Justitiei: Orice decizie a CCR produce efecte juridice. Nu cred ca Iohannis nu va respecta decizia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, despre atitudinea presedintelui Klaus Iohannis, cu privire la respectarea deciziei Curtii Constitutionale, in privinta revocarii.

Scandal fara margini in Cehia. Ministrul Justitiei este acuzat de plagiat

Tatana Mala, ministrul de Justitie din Cehia, a fost acuzata de plagiat, dupa ce o publicatie a relatat ca a preluat unele sectiuni din lucrarea de absolvire referitoare la cresterea iepurilor dintr-o alta.

Cutremur POLITIC! Ministrul Justitiei, acuzat de plagiat. Este scandalul momentului...

Noul ministru al Justitiei din Cehia, Tatana Mala, in varsta de 36 de ani, a fost acuzata de plagiat, dupa ce un ziar a relatat ca a preluat unele sectiuni din lucrarea de absolvire referitoare la cresterea.

Comisia Iordache a modificat abuzul in serviciu. Care este pragul pentru care nu se pedepseste aceasta infractiune

Parlamentarii Comisiei speciale pentru legile justitiei au modificat luni articolul 297 din Codul penal, referitor la abuzul in serviciu, adoptand un amendament al PSD conform caruia pragul pentru aceasta infractiu.

REZULTATE BAC 2018. Care este promovabilitatea la nivelul intregii tari

Rata de promovare la examenul de bacalaureat, incluzand si elevii care au provenit din promotiile anterioare, este de 67,7%, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Educatiei Nationale. Potrivit s.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 edu.ro, judetul SIBIU. Care este rata de promovabilitate in judetul SIBIU

REZULTATE BACALAUREAT 2018 edu. ro, judetul SIBIU. La nivelul judetului Sibiu s-au inscris pentru aceasta sesiune 2. 450 de absolventi ai cursurilor liceale, dintre care 2. 198 absolventi din generatia actuala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )