Libnet.ro
UNICEF

01:06

Zentiva, profit net cu 33,4% mai mare anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Zentiva, profit net cu 33,4% mai mare anul trecut

Producatorul farmaceutic Zentiva Romania simbol: SCD), fostul Sicomed, a inregistrat, anul trecut, un profit net de circa 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu 33,4% mai mare fata de cel din 2012 iar cifra de afaceri neta a crescut cu 20%, pana la 291 milioane lei 65,8 milioane euro), potrivit datelor preliminare publicate astazi pe BVB. continuă pe Ziarul Bursa

SIF Oltenia, profit net de 130 milioane lei, cu 47% mai mare

Societatea de Investitii Financiare - SIF Oltenia SIF5) - a consemnat, anul trecut, un profit net de 130 milioane lei 29,4 milioane euro), cu 47% peste cel din 2012, de 88,4 milioane lei si a vandut participatii din portofoliu in valoare de 346,6 milioane lei 78,4 milioane euro), suma de aproape trei ori peste incasarile din anul 2012, asadar veniturile totale au urcat la 394,8 milioane lei 89,3 milioane euro), conform datelor preliminare trimise BVB.

Concefa: profit net de aproape trei ori mai mare fata de 2012

Firma de constructii Concefa din Sibiu simbol: COFI) a inregistrat, anul trecut, un profit net de 53. 040 lei, de aproape trei ori mai mare decat in 2012 17. 146), dar a imobilizat active in valoare totala de peste 67 de milioane de lei, in scadere cu circa 10 milioane in comparatie cu 2012, in timp ce datoriile de pana la un an au crescut cu peste 720 de mii de lei, potrivit rezultatelor preliminare publicate, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Zentiva, profit mai mare cu 33,4%

Producatorul farmaceutic Zentiva Romania fostul Sicomed) a inregistrat anul trecut un profit net de circa 43 milioane lei 9,7 milioane euro), in crestere cu 33,4% comparativ cu nivelul din 2012, la o cifra de afaceri neta de 291 milioane lei 65,8.

Turism Felix a inregistrat un profit net de 3,98 milioane lei, in 2013

Societatea Turism Felix simbol TUFE) a inregistrat un profit net de 3,98 milioane de lei, in 2013, in crestere cu 35,37%, fata de rezultatul afisat in 2012, potrivit rezultatelor datelor preliminare neauditate, raportate de companie Bursei de Valori Bucuresti.

SSIF Broker Cluj - cifra de afaceri cu 82% mai mare decat in 2012

Cifra de afaceri a SSIF Broker Cluj Napoca a crescut, in cursul anului 2013, cu peste 82% fata de cea din anul 2012, ca urmare a sporirii operatiunilor derulate de clientii institutionali, a finalizarii operatiunilor de preluare a clientilor Avantgarde Finance, tranzactiilor pe piete internationale si, nu in ultimul rand, a dezvoltarii departamentului de Market-Making si produse noi, sustine un comunicat al companiei.

Am facut cea mai mare prostie din viata mea, acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune - SRTv) a scris, sambata, pe blogul personal, ca inclina tot mai mult sa ii dea dreptate fratelui sau, care i-a spus, in decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata, acceptand sa conduca TVR.

Stelian Tanase: Inclin sa cred ca am facut cea mai mare prostie din viata mea acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase, directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune, scrie, pe blogul personal, ca inclina sa creada tot mai mult ca fratele sau avea dreptate cand i-a spus, in luna decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata sa acceptand sa conduca TVR.

Cel mai mare display comercial din lumea Ultra HD vine de la LG

Deoarece este nevoie si de panouri promotionale sau de reclama, nu doar de TV-uri impozante, LG a anuntat cel mai mare display Ultra HD. Dezvaluit deja de ceva timp in stadiu de proiect, cel mai mare display pentru spatii comerciale tocmai a fost anuntat disponibil, de oficiali LG Electronics SUA. Acest mastodont are o diagonala de 105 inci si a fost vazut pentru prima data la expozitia Digital Signage Expo 2014. Display-ul folosit in acest monitor este de tip LED [].

A fost pusa in functiune cea mai mare centrala solara din lume

Desi la prima vedere traim in continuare intr-o lume guvernata de petrol, in Statele Unite ale Americii tocmai a fost pornita cea mai mare centrala solara. Imaginile alaturate reprezinta o mostra infima din mastodontul intrat in functiune in urma cu cateva zile cu scopul de a genera cea mai mare cantitatea de energie electrica regenerabila obtinuta vreodata prin intermediul panourilor solare dintr-un singur loc. Asa arata o centrala electrica solara, cu o intindere impresionanta construita pe parcursul catorva ani de [].

Simona Halep, dupa victoria de la Doha: Este cel mai mare turneu pe care l-am castigat

Victoria in turneul de la Doha este cea mai mare a carierei, considera Simona Halep, care, duminica, a obtinut cel de-al saptelea succes consecutiv intr-o finala WTA. Ma simt foarte, foarte bine acum. Sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )