Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zina Dumitrescu, o viata ca-n filme: care a fost marele ei regret si cum a refuzat sa lucreze pentru Elena Ceausescu FOTO

Adevărul Adevărul,
Zina Dumitrescu, o viata ca-n filme: care a fost marele ei regret si cum a refuzat sa lucreze pentru Elena Ceausescu FOTO

Zina Dumitrescu, supranumita mama modei din Romania, a murit la varsta de 82 de ani dupa o viata demna de un film. Creatoarea de moda a cunoscut-o pe faimoasa Coco Chanel si a refuzat-o pe Elena Ceausescu, a iubit si a fost iubita. continuă pe Adevărul

Zina Dumitrescu a murit. Cine a fost mama modei din Romania

Zina Dumitrescu a murit. Fosta creatoare de moda avea 82 de ani. Ea a fost supranumita, datorita muncii ei, mama modei din Romania. Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani pe 28 martie. Decesul a fost anuntat pentru ora 15:10. Zina Dumitrescu s-a nascut in Republica Moldova in 1936. Dupa razboi familia [] .

Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu in viata. Creatoarea de moda era foarte slabita

Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu in viata. Creatoarea de moda era foarte slabita. Citeste mai mult pespynews. ro .

BREAKING NEWS! A murit Zina Dumitrescu!

Dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu numeroase probleme de sanatate, Zina Dumitrescu, una dintre figurile marcante ale modei romanesti, s-a stins din viata astazi, la varsta de 82 de ani! .

Zina Dumitrescu a murit. Ultimul interviu, in care a spus raspicat ce nu i-a placut niciodata la ea

Zina Dumitrescu a acordat un interviu pentru emisiunea Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars. Zina Dumitrescu a dezvaluit ce anume nu i-a placut niciodata la ea din punct de vedere fizic, dar a.

Zina Dumitrescu a murit. Secretele din viata marei creatoare de moda. Care era ritualul sau de frumusete

Zina Dumitrescu a murit. Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a murit joi, in jurul orei 15. Zina Dumitrescu era internata de mai multa vreme intr-un azil. Zina Dumitrescu a murit. Celebra creat.

Cum arata azilul in care a murit Zina Dumitrescu. Fiul ei a internat-o in urma cu 7 ani

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019. Creatoarea de moda s-a stins din viata la varsta de 82 de ani, la 15:10, pe 28 martie 2019. Mama Zina a fost internata de fiul ei, in mare secret, intr-un.

Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de moda, marturii emotionate despre sotul ei: A fost un barbat extraordinar. Mi-as dori ca toate femeile sa aiba parte de asa ceva

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama Zina era internata de mai multa vreme intr-un azil de lux. Creatoarea de moda a facut marturisiri emotionate despre viata si dragoste, intr-un.

Zina Dumitrescu si ultima ei dorinta inainte de moarte

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Catalin Botezatu a avut o reactie emotionanta. Cum si-a trait Zina Dumitrescu ultimii ani de viata? Zina Dumitrescu, una dintre cele mai cunoaste creatoare de moda din Romania, a murit pe 28 martie la varsta de 82 de ani. Ea si-a trait ultimii opt ani intr-un azil [] .

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Cum a cunoscut-o creatoarea pe Coco Chanel

Zina Dumitrescu s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 82 de ani. Casatorita de trei ori, creatoarea a avut sansa sa o.

Zina Dumitrescu a murit. Povestea de viata pe care putini o stiu. Cum a refuzat sa lucreze pentru Elena Ceausescu

Cunoscuta creatoare de moda Zina Dumitrescu s-a stins din viata. Putini stiu povestea care se afla in spatele omului de succes Zina Dumitrecu. Creatoarea de moda, pe numele ei real Zenobia Bogos, s-a nascut.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )