Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ziua Nationala a Romaniei |Mesajul presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti pentru Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ziua Nationala a Romaniei |Mesajul presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti pentru Klaus Iohannis

Relatiile dintre Republica Moldova si Romania au cunoscut in ultimii ani o dezvoltare vertiginoasa, avansand pe un fagas pragmatic, in spiritul parteneriatului privilegiat bine stabilit, se arata intr-un mesaj al presedintelui Nicolae Timofti transmis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, presedintelui roman Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Presedintele Timofti l-a felicitat pe Klaus Iohannis de Ziua Nationala a Romaniei

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis un mesaj de felicitare presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. La cea de-a 98-a aniversare a crearii statului roman modern, Nicolae Timofti transmite cele mai sincere felicitari in numele poporului Republicii Moldova.

Bai, stii ce vreau eu de Ziua Nationala a Romaniei?

Efectiv m-am saturat de toata parada de Ziua Nationala. Cu profundul respect pe care il am Armatei Romane, este Ziua Nationala a Romaniei, nu Ziua Armatei!.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita, la Alexandria, cu muzica, vin fiert si varza cu ciolan

Municipalitatea pregateste pentru Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie 2016, 2600 de portii de varza cu ciolan. Alexandrenii care se vor aduna pe platoul de la Finantele Publice Teleorman pentru a serba Ziua Romaniei vor primi, tot din partea municipalitatii, vin fiert.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria. Municipalitatea a impartit 2600 de portii de varza cu ciolan

Sute de alexandreni au iesit din case, astazi, pentru a asista la ceremonia prilejuita de implinirea a 98 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918. Locul de intalnire al celor care au vrut sa marcheze aniversarea Marii Uniri a fost monumentul Eroilor din Primul Razboi Mondial, amplasat in fata Prefecturii Teleorman. Aici s-a desfasurat ceremonialul civil religios si militar de Ziua Nationala a Romaniei.

Expozitie de trenulete, de Ziua Nationala a Romaniei FOTO

Aradenii sunt aseptati la expozitia de trenulete, care se desfasoara, in perioada, 1-3 decembrie, la Galeria de Arta Delta, din Arad. Expozitia a fost deschisa de Ziua Nationala a Romaniei.

Ziua Nationala a Romaniei. Cum se sarbatoreste la Alba Iulia Marea Unire de la 1 Decembrie 1918

De Ziua Nationala a Romaniei, autoritatile locale si judetene au pregatit un program de suflet romanesc, pentru toate varstele. Cel putin 30. 000 de oaspeti sunt asteptati sa participe la sarbatoarea de 1 Decembrie de la Alba Iulia.

Parada de la Focsani, de Ziua Nationala a Romaniei, va incepe la ora 11.30

Si in acest an, Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita la Focsani printr-un program special realizat de autoritatile locale si militare.

Aproape 200 de politisti vor asigura ordinea si linistea publica de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 180 de politisti din Dambovita vor fi la datorie, de Ziua Nationala a Romaniei, pentru ca intreaga comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de aceasta sarbatoare.

Ce programe speciale a pregatit TVR de Ziua Nationala a Romaniei

Parade militare in direct, spectacolul folcloric Noi suntem romani, editii speciale ale emisiunilor Perfect Imperfect, Romania 9, Stirile de maine si documentarul Cum s-a facut 1 Decembrie? se numara printre programele pregatite de TVR 1 pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Peste 23.000 de politisti, mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 23. 000 de politisti, jandarmi, pompieri si politisti de frontiera vor fi mobilizati zilnic pentru minivacanta de Ziua Nationala. Asa a transmis ministrul Afacerilor Interne, Dragos Tudorache, intr-un comunicat de presa. Masurile sunt valabile in perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, arata sursa citata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )