Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ziua Universala a Iei 2015, la final

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ziua Universala a Iei 2015, la final

6960 de vizitatori au fost inregistrati in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului in perioada 20-24 iunie. In acest interval a avut loc aici editia a II-a a evenimentului Ziua Universala a Iei, drept pentru care aproape jumatate dintre cei prezenti au venit imbracati in Ii traditionale. Aceasta tinuta le-a asigurat accesul gratuit in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cea mai mare ie din Romania va fi croita, la Targoviste, de Ziua Universala a Iei

Miercuri, in ziua de Sanziene, care a devenit de cativa ani Ziua Universala a Iei, un grup de entuziasti de la Clubul Victoriosilor, cu ajutorul colaboratorilor, incearca sa stabileasca un record national.

FOTO Romania intra la 24 iunie in hora de Sanziene. imbraca o ie de Ziua Universala a Iei!

In magica zi de Sanziene, de la 24 iunie, Romania devine o sarbatoare a iei. Daca iubesti portul traditional romanesc, imbraca o ie in aceasta zi si serbeaza Ziua Universala a Iei.

Ambasada Romaniei la Washington a celebrat Ziua Universala a iei

Ambasada Romaniei la Washington a celebrat recent Ziua Universala a iei, alaturi de comunitatea romaneasca.

in ie la Primarie. Angajatele municipalitatii galatene au muncit in port national de Ziua Universala a Iei

Galatenii care au avut treaba pe la Primarie miercuri, 24 iunie, au avut parte de o surpriza foarte placuta: angajatele administratiei publice locale erau imbracate in fabuloasele ii romanesti.

Naiul lui Nicolae Voiculet va canta pe 24 iunie la Sfinxul Romaniei - ziua in care tot mapamondul serbeaza Ziua Universala a IEI

Nicolae Voiculet si orchestra, impreuna cu partenerii sai - Primaria Busteni, Flori de Ie, partenerii media si sponsorii, doreste sa sarbatoreasca asa cum se cuvine, in spirit pur romanesc, ziua de Sanziene, cantand romanilor si lumii de la.

Comunitatea La Blouse Roumaine are peste 100.000 de fani

Comunitatea La Blouse Roumaine, care are in prezent peste 100. 000 de fani, a creat si initiat Ziua Universala a Iei, pe 24 iunie 2013, odata cu sarbatoarea Sanzienelor si Sfantul Ioan de Vara. Evenimentul s-a bucurat de un succes imens, fiind celebrat, doi ani la rand, pe 6 continente, in peste 50 de tari si 100 de localitati din Romania si din intreaga lume.

Ziua internationala a iei, la Palatul Hofburg din Viena

Institutul Cultural Roman din Viena organizeaza astazi proiectul Ziua internationala a iei, la Palmenhaus Palatul Hofburg din Viena).

Costume vechi de peste 150 de ani, purtate la Sarbatoarea Universala a Iei, organizata la Sighetu Marmatiei

Sarbatoarea Universala a Iei a fost un prilej de intoarcere in timp la Sighetu Marmatiei. Organizatorii evenimentului cu aceasta tema au imbracat si au prezentat costume vechi de peste 100 de ani, dar si alte obiecte cu vechime considerabila.

Ziua Internationala a Iei, sarbatorita in Bucuresti. Intrarea la eveniment este libera

Primaria Capitalei, prin CreArt - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza, in perioada 23- 24 iunie, un eveniment care marcheaza Ziua Internationala a Iei. Evenimentul are loc in Gradina cu Filme din Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, intre orele 12.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )