Libnet.ro
UNICEF

23:45

Zombie Chronicles va fi cel mai noul DLC pentru Call of Duty: Black Ops 3

Playtech Playtech,
Zombie Chronicles va fi cel mai noul DLC pentru Call of Duty: Black Ops 3

In urma cu cateva zile detaliam posibilitatea unui nou joc video intitulat Zombie Chronicles dinuniversul Call of Duty. Se pare ca va fi doar un DLC. Activision, prin intermediul a doua studiouri mari de productie, Treyarch si Infinity Ward lucreaza simultan la mai multe jocuri Call of Duty. Cu o medie de aproximativ doi ani []. continuă pe Playtech

Cel mai bun remediu pentru fumatori

Daca esti fumator si cauti un tratament naturist care sa te ajute sa combati acest viciu, avem vesti bune. Remediul din acest articol este benefic atat pentru tine cat si pentru cei care vor sa isi detoxifice organismul.

Acesta este cel mai mic smartphone 4G din lume

Intr-o perioada cand telefoanele au tendinta de a fi din ce in ce mai mari, pentru a oferi ecrane generoase, se lanseaza cel mai mic smartphone 4G din lume. O multime de telefoane ofera functionalitate 4G in prezent, astfel ca nu mai este impresionanta o asemena specificatie pentru un smartphone. Cu atat mai putin faptul [].

Vladimir Draghia, cel mai ravnit BURLAC, in culmea FERICIRII! A fost de 1 mai la mare alaturi de iubita insarcinata (FOTO)

Cel mai curtat burlac din Romania, Vladimir Draghia, a fost surprins alaturi de iubita sa de 1 mai la mare. Acum zilele sale de burlacie au luat sfarsit, pentru ca iubita lui este insarcinata, po.

Afacerea Murzuk, cel mai mare tun uitat din istoria Romaniei: Cum a vandut Guvernul Vacaroiu, cu 85 de milioane de dolari, un perimetru petrolier din Libia, care valora zeci de miliarde de dolari |DOCUMENTAR EXCLUSIV

In istoria post-comunista a Romaniei, plina de privatizari frauduloase si falimente rasunatoare, o decizie din 1993 luata de guvernul Vacaroiu a adus, de departe, cea mai mare paguba pentru economia tarii, privind retroactiv. Este vorba de vanzarea cu doar 45 de milioane de dolari a zacamantului petrolier NC 115 din prolificul bazin Murzuk din Libia, pe care regimul Ceausescu ni-l lasase mostenire.

Din nou MAMICA! Cantareata a facut anuntul in cel mai adorabil mod cu putinta (FOTO)

Bucurie in familia unei celebre cantarete internationale. Ciara a devenit mamica pentru prima data, iar anuntul a fost facut in cel mai adorabil mod cu putinta. Draga Sienna.

VIDEO Omelette a lansat cel mai psihedelic clip romanesc, The Kryptonite Sparks a scos o piesa cu iz de vara, iar rapperul Macanache canta cu Delia

Omelette, formatia romaneasca de synthpop, a lansat saptamana trecuta probabil cel mai psihedelic clip romanesc pentru piesa Sadie, power-trio-ul incandescent The Kryptonite Sparks a scos melodia Ne ascundem, cu o coregrafie in videoclip, iar surpriza vine din partea Deliei, care a ales sa colaboreze cu unul dintre cei mai in voga rapperi din muzica underground romaneasca, Macanache. Sau invers, surpriza a venit din partea cantaretului.

Cel mai nou monitor LG iti ofera patru ecrane intr-unul singur

Cel mai nou monitorLG vine cu o diagonala generoasa, dar si cu o functie importanta care iti ofera necesarul pentru productivitate. Vorbim aici despre modelul LG 43UD79-B, care nu are un nume foarte sonor, dar care vine cu o multime de functii importante pentru cei interesati. in primul rand, vorbim despre o diagonala a ecranului [].

Reteta delicioasa. Cum sa faci cel mai bun salam de biscuiti

Potrivit retete. unica. ro, salamul de biscuiti aduce mereu aminte de gustul copilariei. Daca vrei sa prepari cel mai delicios salam de biscuiti, noi venim cu solutia. Ingrediente: 500 g biscuiti simpli 100.

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte?

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte? Emmanuel Macron are sanse mari sa castige alegerile prezidentiale de pe 7 mai. Are doar 39 de ani si o sotie in varsta de 64 de ani.

Cel mai ieftin bilet de avion vandut in Romania costa 2,99 euro. Care este destinatia

Compania irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, propune calatorilor din Romania bilete sub 3 euro. Cine vrea sa plece, pe 17 mai, de la Timisoara la Dusseldorf, in Germania, va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )