Libnet.ro
UNICEF

09:45

Din nou MAMICA! Cantareata a facut anuntul in cel mai adorabil mod cu putinta (FOTO)

B1 B1,
Din nou MAMICA! Cantareata a facut anuntul in cel mai adorabil mod cu putinta (FOTO)

Bucurie in familia unei celebre cantarete internationale. Ciara a devenit mamica pentru prima data, iar anuntul a fost facut in cel mai adorabil mod cu putinta. Draga Sienna. continuă pe B1

Cel mai nou monitor LG iti ofera patru ecrane intr-unul singur

Cel mai nou monitorLG vine cu o diagonala generoasa, dar si cu o functie importanta care iti ofera necesarul pentru productivitate. Vorbim aici despre modelul LG 43UD79-B, care nu are un nume foarte sonor, dar care vine cu o multime de functii importante pentru cei interesati. in primul rand, vorbim despre o diagonala a ecranului [].

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta manager. Candidatii, invitati sa viziteze mai intai institutia

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta un nou manager, dupa ce, in ultimele 6 luni, 4 sefi s-au perindat la conducerea institutiei. Doritorii pot merge in vizita la spital, pe 16 mai, pentru a se familiariza cu problemele unitatii medicale. Concursul incepe la sfarsitul lunii mai 2017.

Vladimir Draghia, cel mai ravnit BURLAC, in culmea FERICIRII! A fost de 1 mai la mare alaturi de iubita insarcinata (FOTO)

Cel mai curtat burlac din Romania, Vladimir Draghia, a fost surprins alaturi de iubita sa de 1 mai la mare. Acum zilele sale de burlacie au luat sfarsit, pentru ca iubita lui este insarcinata, po.

Reteta delicioasa. Cum sa faci cel mai bun salam de biscuiti

Potrivit retete. unica. ro, salamul de biscuiti aduce mereu aminte de gustul copilariei. Daca vrei sa prepari cel mai delicios salam de biscuiti, noi venim cu solutia. Ingrediente: 500 g biscuiti simpli 100.

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte?

Franta va avea cel mai tanar si sexy presedinte? Emmanuel Macron are sanse mari sa castige alegerile prezidentiale de pe 7 mai. Are doar 39 de ani si o sotie in varsta de 64 de ani.

Cel mai ieftin bilet de avion vandut in Romania costa 2,99 euro. Care este destinatia

Compania irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, propune calatorilor din Romania bilete sub 3 euro. Cine vrea sa plece, pe 17 mai, de la Timisoara la Dusseldorf, in Germania, va.

Grupul chinez HNA devine cel mai mare actionar al Deutsche Bank

Grupul chinez HNA, detinut de miliardarul Chen Feng, si-a majorat participatia pe care o detine la Deutsche Bank la aproape 10%, devenind cel mai mare actionar al bancii germane, transmit publicatiile financiare internationale.

Cel mai mic telefon 4G din lume e cat un pachet de tigari

Dupa ce telefoanele au tot crescut in dimensiuni, era inevitabila ziua cand cineva se va lauda cu cel mai mic. Ziua aceea a venit.

Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca. Expansiunea continua cu inca 1.500 de noi locuri de munca in 2017

Grupul german Continental a devenit cel mai mare angajator din industria auto romaneasca, ajungand la un total 18. 200 salariati in tara, doar in 2016 adaugandu-se 1. 700 de oameni noi echipei Continental. Expansiunea firmei germane va continua si in 2017 cu circa 1. 500 de noi locuri de munca la nivel national. Practic, prin cei 18. 200 angajati existenti la final de 2016, Continental a surclasat Grupul Renault Romania, care avea la finalul anului trecut un total de 16. 700 salariati.

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron, cotat ca favorit in turul II, cu 59% intentie de vot - cel mai recent sondaj

Centristul Emmanuel Macron candidatul miscarii En Marche) este cotat ca favorit cu 4 zile inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 59% intentie de vot, la mare distanta de candidata de extrema dreapta Marine Le Pen, cotata cu 41%, arata cel mai recent sondaj, realizat de Cevipof/Ipsos/Sopra Steria si citat de Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )