Libnet.ro
UNICEF

14:00

La 102 ani, o femeie a renuntat la cea mai mare pasiune a ei

Antena3 Antena3,
La 102 ani, o femeie a renuntat la cea mai mare pasiune a ei

Cea mai batrana schioare din Marea Britanie a renuntat la sport dupa 80 de ani. Hilda Jamieson, 102 ani, a fost fortata sa renunte la schiuri, dupa ce o problema degenerativa la ochi a lasat-o aproape oarba. continuă pe Antena3

Ca la 40 de ani! Fiica cea mai mare a lui Ilie Nastase ii seamana leit tatalui ei. E nemaritata si lucreaza la Montreal

Nathalie Nastase, primul dintre cei cinci copii pe care ii are Ilie Nastase, a implinit 40 de ani si este stabilita in Canada, la Montreal.

Cea mai mare investitie din Transilvania si-a deschis portile

Judetul Alba intra oficial in clasamentul judetelor care au atras cele mai mari investitii directe de tip greenfield din Romania. Reprezentantii concernului german Daimler au inaugurat festiv fabrica ridicata in municipiul Sebes. Aici, germanii vor produce cele mai moderne cutii de viteza din lume, cu noua trepte de viteza. Acestea vor fi instalate pe masinile Mercedes produse in intreaga lume.

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din lume: Documentele care dezvaluie cum politicieni precum apropiati ai lui Vladimir Putin sau premierul Islandei au spalat bani prin societati offshore (VIDEO)

Panama Papers arata cum sefi de stat, dar si alti politicieni de rang inalt, miliardari, celebritati, sportivi, precum si retele criminale fac parte din lista de beneficiari reali a mai mult de.

Panama Papers. Reactia directorului Mossack Fonseca, dupa cea mai mare scurgere de informatii financiare din toate timpurile

Panama Papers. Directorul firmei panameze de avocatura Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului legat de imensa scurgere de documente, a negat orice implicare, spunand ca firma sa a cazut victima unei.

Panama Papers, cea mai mare scurgere de informatii din lume: Companiile offshore detinute de reteaua FIFA, fotbalistul Lionel Messi sau fostul sef al UEFA, Michel Platini

Din schema mondiala a spalarii de bani demontata de Panama Papers nu lipseste nici Federatia Internationala de Fotbal, fotbalistul Lionel Messi si presedintele suspendat al UEFA, Michel Platini,.

Panama Papers: Putin si camarila lui, afaceri de miliarde de dolari expuse in cea mai mare scurgere de informatii despre afacerile off-shore

Prietenia dintre Vladimir Putin si Serghei Roldugin a inceput in tinerete. Putin a devenit liderul suprem al Rusiei, Roldugin si-a facut un nume ca violoncelist si dirijor, dar cei doi au ramas apropiati. Roldugin a cantat pentru Putin si oaspetii sai de rang inalt la resedinta oficiala a presedintelui si a dat interviuri in mass-media incercand sa imblanzeasca imaginea dura pe care o are Putin. Documente secrete dezvaluie, insa, partea ascunsa a prieteniei lor. O investigatie a International Consortium of Investigative Journalists, a publicatiei germane Suddeutsche Zeitung si altor partneri media scoate la iveala cum Roldugin este jucatorul din umbra a unei retele clandestine operate de asociatii lui Putin, care a facut sa dispara peste doua miliarde de dolari prin banci si companii offshore.

Groapa de gunoi din varful muntelui care poate falimenta un judet. Paguba uriasa cauzata de cea mai mare aberatie din Romania cu fonduri UE

Consiliul Judetean Suceava a inaintat o cerere Consiliului Local Pojorata de a-i fi transferate in proprietate cele 9 hectare de teren pe care a fost construit depozitul ecologic de deseuri din Pasul Mestecanis. Daca cererea va fi acceptata, proiectul realizat in prezent in proportie de 95% va fi finalizat, insa, in caz contrar, judetul Suceava risca sa intre in faliment.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium. Alcatuit din 60. 000 de flori, aranjamentul este rodul a cinci zile de munca a 260 de specialisti, studenti si voluntari si va putea fi admirat pana duminica, 3 aprilie. Aceasta veritabila opera de arta a fost prezentata in deschiderea seriei de evenimente care precede Festivalul Singapore Garden, ajuns la cea de-a sasea editie, ce va avea loc intre 23 si 31 iulie.

Cea mai dura lovitura primita de Coca-Cola

Consumul de Coca-Cola a scazut in SUA in 2015 pentru cel de-al 11-lea an consecutiv si a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani, americanii optand tot mai mult pentru suc de fructe, ice .

Retetele celui mai mare bucatar al Imperiului Roman. Cum se gatea in urma cu 2.000 de ani puiul cu naut

Apicius, cel mai mare bucatar al Imperiului Roman, a lasat lumii mostenire o culegere de retete pregatite de el pentru imparatii vremii si nu numai. Gastronomul salajean Mircea Groza ne prezinta una dintre aceste retete, gatita nu doar o data de el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )