Libnet.ro
UNICEF

12:45

119 noi cazuri de gripa, de patru ori mai multe decat in saptamana precedenta

Antena3 Antena3,
119 noi cazuri de gripa, de patru ori mai multe decat in saptamana precedenta

Alte 119 cazuri de gripa au fost confirmate in intervalul 26 ianuarie-1 februarie, de aproape patru ori mai mult decat saptamana precedenta 30 de cazuri), numarul total de imbolnaviri din acest sezon ajungand. continuă pe Antena3

119 noi cazuri de gripa, de patru ori mai multe decat in saptamana precedenta

Numarul de cazuri de gripa este in crestere, arata Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), potrivit caruia in saptamana 26 ianuarie - 1 februarie au fost confirmate alte 119 cazuri de gripa. Asadar, numarul total de imbolnaviri din acest sezon a ajuns la 179.

Brasovul are de 40 de ori mai multe biserici decat spitale. Numarul de lacasuri de cult se apropie de cel al scolilor

Judetul Brasov are 428 de lacasuri de cult, 604 de unitati de invatamant si 11 spitale functionale. Daca in ultimii ani numarul scolilor si al spitalelor a scazut, numarul de biserici a crescut.

Primul mars al Pegida in Austria. O contramanifestatie a fost de zece ori mai numeroasa

Miscarea islamofoba Pegida a organizat luni primul sau mars in Austria si a fost cu mult depasit de o contramanifestatie, de zece ori mai numeroasa, potrivit estimarilor politiei. Cele doua grupuri s-au insultat reciproc in centrul Vienei, insa au fost tinute la distanta de circa 1. 200 de politisti, fara sa se inregistreze vreun incident.

ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANRE a acreditat mai multe microhidrocentrale la schema de sprijin cu certificate verzi

Comitetul de Reglementare din cadrul ANRE a acreditat mai multe microhidrocentrale la schema de sprijin cu certificate verzi.

Web2sms a trimis cu 45% mai multe mesaje in 2014 fata de 2013

Web2sms , unul dintre principalele servicii de mobile marketing din Romania, dezvoltat de Netopia, a expediat peste 100 milioane de SMS-uri in 2014, cu 45% mai multe fata de cele expediate in anul precedent. Cele mai multe SMS-uri transmise de web2sms.

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane prinse sub rotile tramvaiului

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41.

VIDEO: Accident grav in Capitala: Mai multe persoane, prinse sub rotile tramvaiului 41

In cartierul Ghencea, din capitala, a avut loc, joi seara, un accident de tramvai. Potrivit martorilor, mai multe persoane au incercat sa traverseze neregulamentar si au fost prinse sub rotile unui tramvai de pe linia 41.

Mai multe dosare penale, dar mai putine sentinte de achitare. Procuratura Generala a facut bilantul anului 2014

In anul 2014 cele mai multe infractiuni au avut loc contra patrimoniului. De asemenea, procurorii moldoveni au initiat cauze penale pentru huliganism, circulatia ilegala a drogurilor si incalcarea regulilor de securitate a circulatiei rutiere.

Hotul care a evadat luni seara de sub nasul politistilor clujeni a spart mai multe autoturisme din Beclean la inceput de an

Un clujean de 22 de ani din localitatea Maia a pus pe jar politia din Cluj-Napoca luni seara. Acesta a evadat chiar de sub ochii politistului care-l transporta in arestul IPJ Cluj. Tanarul fusese retinut dupa ce a spart mai multe autoturisme in Dej, Gherla si Beclean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )