Libnet.ro
UNICEF

12:45

17 martie, Ziua Mondiala a Somnului. Dormi linistit. Traieste viata

Adevărul Adevărul,
17 martie, Ziua Mondiala a Somnului. Dormi linistit. Traieste viata

Celebrata in ziua de vineri a celei de-a doua saptamani intregi din martie, este un eveniment anual organizat din initiativa Asociatiei Mondiale a Medicinii Somnului, din anul 2008. Insomniile sunt o epidemie globala care ameninta sanatatea si calitatea vietii a 45% din populatie. continuă pe Adevărul

Ziua Mondiala a Asistentei Sociale. Eveniment special la Caminul pentru Persoane Varstnice din Noua

Directia de Servicii Sociale DSS) Brasov , impreuna cu Asociatia Asistentilor Sociali din Romania AsProAs), organizeaza in data de 17 martie un eveniment prilejuit de ,,Ziua Mondiala a Asistentei Sociale.

Cine a fost Alexie , Omul lui Dumnezeu sau Cel Cald. Numele lui este sarbatorit pe 17 martie

Luna martie nu are multe sarbatori, insa dintre toate, Alexiile, sarbatorita pe 17 martie, este una aparte. Aceasta zi are legatura cu venirea primaverii si de numele personajului se leaga o legenda frumoasa.

Curs valutar 17 martie. Creste euro, scade dolarul

Cursul valutar valabil vineri, 17 martie, indica o crestere usoara a cotatiei euro, in paralel cu o scadere semnificativa, de peste trei bani, a cursului dolarului american .

17 martie in istorie: incepe sa functioneze Banca Romaniei. Dalai Lama pleaca in exil

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 17 martie .

Declararea zilei de 27 martie - Ziua Unirii Basarabiei cu Romania ca zi de sarbatoare nationala, adoptata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat marti, cu 260 de voturi pentru si un vot impotriva, proiectul de lege al deputatului PMP Eugen Tomac privind declararea zilei de 27 martie - Ziua Unirii Basarabiei cu Romania ca zi de sarbatoare nationala.

Dodon, oftica-te! Camera Deputatilor a votat o noua Zi Nationala: 27 martie, Ziua Unirii Basarabiei cu Romania

Camera Deputatilor a decis, marti, ca ziua de 27 martie sa fie declarata Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, sarbatoare nationala, anunta Mediafax. La initiativa deputatului PMP Eugen Tomac, Ziua.

MACRO NEWSLETTER 17 Martie 2017

Preturile de consum din SUA si-au accelerat cresterea anuala si in februarie 2017, pana la 2,8%, de la 2,5% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, dupa un avans de 0,6% in luna anterioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )