Libnet.ro
UNICEF

01:05

17 septembrie Ce este mai bun in muzica nu se gaseste in note

Adevărul Adevărul,
17 septembrie Ce este mai bun in muzica nu se gaseste in note

Nu eu spun asta nici n-as indrazni sa declam asemenea lucruri mari tocmai eu, defintiv incapabil sa citesc o partitura oricit de simpla ar fi. O spune Gustav Mahler. Cu vorba aceasta in suflet am urmarit programul din aceasta seara: Enescu si Mahler, cintati superb de Filarmonica din Munchen sub Semyon Bychkov. Delicii intr-o seara de toamna cum niciodata nu fu mai frumoasa, bineinteles. continuă pe Adevărul

Emisiunea Copiii spun lucruri traznite revine din 17 septembrie

Emisiunea Copiii spun lucruri traznite revine, din 17 septembrie, de la ora 20:30, la Prima TV, gazda show-ului fiind Florian Ghimpu. Emisiunea va avea doua rubrici noi cu ajutorul carora cei mici vor invata lucruri interesante.

Ponta: Voi avea grija sa fie pace in USL, stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai ...

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta, relateaza Mediafax. De la mine nu vor mai auzi romanii-n. r. ) nicio declaratie de tensiune in USL. Din punctul meu de vedere, stabilitatea guvernarii si a USL pana in 2016 este mai importanta decat eventuale declaratii care sa faca rating . ) Eu nu sunt stapanul nimanui, de cand s-a .

Asigurarea locuintei este mai importanta ca niciodata.

Zeci de comune din zona Moldovei au fost deja lovite de viituri. Meteorologii anunta ca vor urma si altele. Solutia este una singura: asigurarea locuintei impotriva dezastrelor. Ca in fiecare an in aceasta perioada, Romania este lovita de inundatii. Primele afectate au fost, tot ca de obicei, judetele din Moldova, mai ales cele de langa Dunare. Dupa spusele meteorologilor, aria se va extinde in urmatoarele zile. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul 18 septembrie, .

Ponta: nu voi mai face nicio declaratie de tensiune in USL. Stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai.

VIDEO Love Building, filmul romanesc independent cu cel mai bun debut anul acesta

Lungmetrajul Love Building a fost vizionat de peste 10. 000 de spectatori, la mai putin de o saptamana de la lansarea sa in cinematografe, devenind astfel filmul romanesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta.

Votca, cel mai bun truc de frumusete. Vezi cine apeleaza la el

Este unul din modelele care si-a castigat renumele international pentru frumusetea ei, dar iata.

MACRONEWSLETTER 17 Septembrie 2013

Preturile de consum din zona euro si-au temperat cresterea anuala in august 2013 pana la 1,3%, de la 1,6% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, dupa un declin de 0,5% in luna anterioara.

Victor Ponta: Stabilitatea USL-ului este mai importanta decat unele declaratii care fac rating

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca toate acuzele pe care i le-a adus liderul PNL si colegul sau de alianta Crin Antonescu nu afecteaza cu nimic stabilitatea USL-ului. De la mine un veti auzi nicio.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )