Libnet.ro
UNICEF

01:05

18 ani de Certinvest: istoria celui mai mare administrator independent de fonduri [Infografic]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
18 ani de Certinvest: istoria celui mai mare administrator independent de fonduri [Infografic]

Cu peste 150 de milioane de lei si aproape 11. 000 de clienti, Certinvest este cel mai mare administrator independent de fonduri de investitii, intr-o piata dominata de diviziile de asset management ale bancilor. Compania a implinit recent 18 ani si are. continuă pe Wall-Street Ro

AIE: in 2020, SUA va fi cel mai mare producator de petrol

Geoeconomia petrolului ar putea fi regandita prin prisma transformarii celui mai mare consumator de petrol, in cel mai mare producator.

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie.

Un pas urias inapoi pentru Land of choice. Cel mai mare operator turistic a SCOS Romania din cataloagele sale

Cel mai mare operator turistic din lume a scos Romania din cataloagele sale. Reprezentantii ar fi nemultumiti de faptul ca o serie de promisiuni facute de Ministerul Turismului in ultimii ani nu au fost onorate.

Fondul Proprietatea, profit cu 5,7% mai mare la noua luni, decat anul trecut

Profitul Fondului Proprietatea, la 9 luni a fost de 578. 418 lei, mai mare cu 5,798% fata de aceeasi perioada a anului 2011, cand a fost de 547. 281 lei, se arata intr-un raport al Fondului Proprietatea remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romania, o tara cu prea multi ingeri. Mortalitatea infantila este de peste doua ori mai mare fata de media europeana

In Romania, mortalitatea infantila este in continuare de peste doua ori mai mare fata de media europeana de 4,1 la mie, desi in ultimele decenii numarul deceselor inregistrate la nivel national a scazut.

SUA vor depasi Arabia Saudita si vor deveni cel mai mare producator mondial de petrol

O schimbare esentiala in topul tarilor producatoare de petrol urmeaza sa se produca in anul 2020, anunta Bloomberg. Potrivit sursei citate, atunci SUA vor deveni cel mai mare producator mondial de petrol,.

Londra, detronata din postura de cel mai mare centru al finantelor mondiale de catre rivalele New York si Hong Kong

Londra isi va pierde titlul de cel mai mare centru al finantelor mondiale si, cel mai probabil, pana in 2015 va ajunge pe pozitia a treia. Motivul: Valul mare de disponibilizari in districtul financiar a.

STUDIU: Cercetatorii confirma cea mai mare temere a barbatilor in dormitor.

Au existat intotdeauna discutii in randul femeilor si al barbatilor daca marimea penisului conteaza sau nu in dormitor. Parerile sunt impartite, insa cercetatorii au ajuns la concluzia ca marimea chiar conteaza, potrivit Mediafax. Potrivit unui studiu publicat in revista Journal of Sexual Medicine, femeile care au orgasme vaginale in mod frecvent declara ca reusesc sa atinga mai bine acest punct culminant daca barbatul are un penis mai mare, scrie Daily Mail. Cercetatorul Stuart Brody, .

Kuweitul a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare foc de artificii (VIDEO)

Cel mai mare foc de artificii din toate timpurile a avut loc in Kuweit. Tara a intrat astfel in cartea recordurilor cu un spectacol urmarit de zeci de mii de oameni. Evenimentul a avut loc cu ocazia zilei.

Numarul familiilor care primesc ajutor social, cu 2,1% mai mare in 2012 fata de 2011

Numarul familiilor care au beneficiat de ajutor social in primele trei trimestre ale anului 2012 a crescut cu 2,1% fata de aceeasi perioada a anului anterior, suma platita de stat fiind mai mare cu 5,3 la suta,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )