Libnet.ro
UNICEF

19:45

2014, anul in care sudorii au ajuns sa castige mai bine decat profesorii: Nevoia de meseriasi s-a acutizat

B1 B1,
2014, anul in care sudorii au ajuns sa castige mai bine decat profesorii: Nevoia de meseriasi s-a acutizat

Anul 2014 a fost unul neobisnuit din punc de vedere al remuneratiei salariatilor, sudorii ajungand sa castige mai bine decat profesorii. Anul acesta au existat doua mari tendinte pe piata muncii: centrele de. continuă pe B1

2014, anul in care liderii PSD au ajuns dupa gratii

Nu multi s-ar fi asteptat la evenimentele politice care au avut loc anul acesta, in Constanta. Sefii PSD din teritoriu, Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, au ajuns dupa gratii, fiind acuzati de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de mai multe ilegalitati.

Jennifer Lawrence, cea mai bine cotata actrita in 2014! Vezi top 10!

Jennifer Lawrence ocupa prima pozitie a topului celor mai bine cotati actori de la Hollywood in anul 2015, clasament intocmit de celebra publicatie Forbes! .

2014, anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati

2014 este anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati. Fie ca au fost certati cu legea, fie ca au ales sa opteze pentru alte functii, multi demnitari au disparut din lumea politica.

Update-ul la Lumia Denim va ajuta sa profitati mai bine de MicroSD-uri

Dupa instalarea update-ului Lumia Denim, utilizatorii de smartphone-uri Nokia Lumia vor putea sa profite mai mult de spatiul disponibil pe carduri microSD. La fiecare cateva luni, cei de la Nokia obisnuiau sa lanseze un update personalizat de Windows Phone dedicat propriilor aparate. Cei de la Microsoft au continuat aceasta traditie cu Lumia Denim, o versiune despre care aflam in continuare noutati. Cu toate ca niciodata nu vom sti fiecare particularitate introdusa intr-un update de dimensiuni semnificative adus unui sistem de [].

Noul sef al Armatei, dupa Batalia de la Nassiriyah: Teama iti da putere. Dumnezeu ne protejeaza cum poate El mai bine. O poveste cu oameni carora le-a bubuit AG-ul pe la ureche

Noul sef al Statului Major General al Armatei Romane, generalul lt. Nicolae Ciuca, este cel care a condus batalionul Scorpionilor Rosii in Batalia de la Nassiriyah, Irak, in urma cu 10 ani, larg recunoscuta drept prima astfel de lupta a militarilor romani de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Batalia avea sa aduca Romania in atentia Statelor Unite ca aliat de baza. Intr-un reportaj realizat de Radio Romania Actualitati, generalul Ciuca a povestit clipele grele care au facut atunci diferenta intre viata si moarte pentru militarii romani trimisi in Irak.

2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat din punct de vedere politic. Arestarile, demisiile din guvern, alegerile prezidentiale, aliantele politice esuate, tavalugul DNA, promisiunile politicienilor, sunt doar.

Se lucreaza la o noua majoritate. Lider parlamentar: Traseistii ciripesc. Asa e romanul, balcanic, pleaca unde simte ca-i poate fi mai bine

Un lider parlamentar din actuala coalitie spune ca se lucreaza deja in Parlament la o noua majoritate guvernamentala. Liderul PC-PLR din Senat, Dumitru Pelican, a declarat ca politicienii plecaa unde simt ca le e.

Lituania adopta euro pentru a se integra mai bine in Occident

Lituania spera ca aderarea la zona euro, de la 1 ianuarie 2015, va conduce la intarirea legaturilor sale cu Occidentul, intr-o perioada de ingrijorare fata de ambitiile Rusiei, chiar daca populatia se teme ca aderarea la moneda unica va determina cresterea preturilor, transmite AFP.

Purtatorul de cuvant al lui Klaus Iohannis: Strabatand culoarele Palatului Cotroceni, intelegi mai bine Romania celor 25 de ani de la caderea comunismului. intelegi cat de urgenta e nevoia de schimbare a administratiei

Tatiana NiculescuBran, purtatorul de cuvant al presedinteluiKlaus Iohannis, a vorbit, duminica, intr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook, despre baronizarea.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )