Libnet.ro
UNICEF

18:00

CM 2014. VIDEO Olanda trece de Costa Rica dupa loviturile de departajare si va intalni in penultimul act Argentina

Adevărul Adevărul,
CM 2014. VIDEO Olanda trece de Costa Rica dupa loviturile de departajare si va intalni in penultimul act Argentina

Reprezentativa Olandei a invins Costa Rica, sambata, in ultimul sfert de finala al Cupei Mondiale in urma loviturilor de departajare, scor 4-3, dupa ce in timpul regulamentar niciuna dintre cele doua selectionate nu a reusit sa marcheze. in urma victoriei, batavii vor intalni in semifinale Argentina. continuă pe Adevărul

CM 2014. VIDEO Olanda a trecut de Costa Rica dupa loviturile de departajare si va intalni in penultimul act Argentina

Reprezentativa Olandei a invins Costa Rica, sambata, in ultimul sfert de finala al Cupei Mondiale in urma loviturilor de departajare, scor 4-3, dupa ce in timpul regulamentar niciuna dintre cele doua selectionate nu a reusit sa marcheze. in urma victoriei, batavii vor intalni in semifinale Argentina.

Olanda este ultima semifinalista a Cupei Mondiale 2014, dupa ce a invins Costa Rica la loviturile de departajare

Selectionata Olandei s-a calificat in faza semifinalelor Cupei Mondiale 2014, sambata, invingand Costa Rica la loviturile de departajare cu scorul de 5-4. Cele doua echipe nu au reusit sa inscrie in.

Olanda a invins Costa Rica la penaltyuri si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale

Olanda este cea de-a patra semifinalista a Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a invins Costa Rica cu 4-3, in urma loviturilor de departajare, intr-un meci disputat la Salvador. La finalul celor 120 de minute de.

Live Text: Olanda- Costa Rica, ora 23, in sferturile Cupei Mondiale

Olanda si Costa Rica inchid azi serie sferturilor de finala de la Cupa Mondiala. Costa Rica este revelatia turneului final din Brazilia si s-a calificat in premiera in sferturile turneului, in timp ce Olanda e obisnuita sa joace la acest nivel.

Live Text: Olanda- Costa Rica, 0-0, in sferturile Cupei Mondiale

Olanda si Costa Rica inchid azi serie sferturilor de finala de la Cupa Mondiala. Costa Rica este revelatia turneului final din Brazilia si s-a calificat in premiera in sferturile turneului, in timp ce Olanda e obisnuita sa joace la acest nivel.

CM 2014. Olanda Costa Rica, cel mai dezechilibrat sfert de finala de la CM

Olanda versus Costa Rica sambata, 23. 00, TVR 1) reprezinta cea mai dezechilibrata partida din sferturile de finala de la CM 2014, batavii fiind marii favoriti.

CM Fotbal: Olanda - Costa Rica 4-3 (dupa penaltiuri)/ Portocala mecanica, in semifinale dupa o partida dramatica decisa la penaltiuri

Olanda a avut nevoie de loviturile de departajare pentru a trece de Costa Rica, echipa pregatita de Louis Van Gaal impunandu-se cu 4-3 dupa 120 de minute a fost 0-0). Meciul de pe Arena Fonte Nova din Salvador a fost unul dramatic, in care ambele echipe au ratat ocazii imense. In semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal, Olanda se va duela cu Argentina.

Olanda- Costa Rica, 4-3, in sferturile Cupei Mondiale. Olanda se califica in semifinale!

Olanda s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale dupa ce a invins Costa Rica cu 4-3. dupa executarea loviturilor de departajare. in semifinale, Olanda va intalni Argentina.

MINUT cu MINUT CUPA MONDIALA 2014 Argentina-Belgia 1-0 si Olanda-Costa Rica 0-0 (4-3 dp)

Onlinesport a transmis, sambata, ultimele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale:Argentina-Belgia 1-0si Olanda-Costa Rica 0-0 4-3 dp. Intrati aici pentru a urmari LIVE TEXT desfasurarea celor doua confruntari. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Olanda-Costa Rica 0-0

Onlinesport transmite, sambata, ultimele doua sferturi de finala ale Cupei Mondiale:Argentina-Belgia 1-0si Olanda-Costa Rica 23:00). Intrati aici pentru a urmari LIVE TEXT desfasurarea celor doua confruntari. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )