Libnet.ro
UNICEF

16:01

2015, cel mai dificil an pentru jurnalistii palestinieni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
2015, cel mai dificil an pentru jurnalistii palestinieni

Anul 2015 a fost cel mai dificil an pentru jurnalistii palestinieni, a transmis duminica Centrul din Gaza pentru libertatea presei, care a inregistrat peste 500 de incalcari in acest sens comise de Israel si palestinieni, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

50 Shades of Grey, cel mai prost film din 2015?

50 Shades of Grey este cel mai post film din 2015, se pare, dupa ce a primit sase nominalizari la premiile Zmeura de Aur. La fel de multe ca si Jupiter Ascending. Iata ce alte filme slabe au sanse sa castige nedoritele trofee.

Presa straina lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa

Mai multe publicatii internationale, printre care New York Times, Business Insider si Daily Mail, lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa.

Sinteza zilei: Cel mai murdar secret al celui mai bogat bugetar din Romania

Mihai Gadea a dezvaluit, joi seara, la Sinteza zilei, tunurile date statului de cel mai bogat bugetar din Romania, nababul de la Metrorex. Este vorba despre Aurel Radu, un personaj controversat, care a fost avan.

Cel mai batran om din lume s-a nascut in 1884. Are o sotie cu 69 de ani mai tanara

Cel mai batran om din lume esteJose Coelho de Souza din Brazilia. El a implinit varsta de 131 de ani, fiind nascut in 1884, scrie globo. com. Potrivit Institutului National pentru Asigurari Sociale,.

Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

O alerta chimica a fost declansata in cel mai mare port din Brazilia dupa un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informeaza site-ul postului.

Allview P5 PRO. Cum arata cel mai nou smartphone romanesc

Allview a lansat vineri smartphone-ul Allview P5 PRO, un telefon Dual-SIM promovat drept cel mai accesibil dispozitiv 4G compatibil cu toate retelele de telefonie din Romania. Din punct de vedere tehnic, telefonul este.

Cel mai mare traficant de arme din Romania, eliberat in secret din arest

Shimon Naor, cel mai mare traficant de arme pe care l-a avut Romania, a fost eliberat in secret din inchisoare la sfarsitul anului trecut. Israelianul a plecat din tara si a petrecut sarbatorile de iarna impreuna.

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

Radu Tudor: Basescu a fost protejat la cel mai inalt nivel, pe cand Iohannis este executat dupa doar un an de mandat

Cheile din justitia lui Basescu ii arata pisica lui Klaus Iohannis in anul in care se numesc sefii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Parchetului General si DNA. E scenariul incendiar lansat de Radu Tudor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )