Libnet.ro
UNICEF

22:00

JO 2020 Tokyo: Romania isi schimba sportul national! Cum arata clasamentul all-time al medaliilor olimpice

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Romania isi schimba sportul national! Cum arata clasamentul all-time al medaliilor olimpice

Ceea ce se intampla in Japonia, in aceste zile, ne arata ca, in viitor, vom asista la o rocada, in varful ierarhiei. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo: Romania, patru esecuri in patru meciuri la baschet 3x3!

Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei a inregistrat, duminica dimineata, alte doua infrangeri la JO de la Tokyo, dar mai pastreaza sanse pentru calificarea in sferturile de finala.

JO 2020 Tokyo: Romania - Noua Zeelanda, un chin fotbalistic! Tricolorii, eliminati dupa o remiza dezolanta

Avand un lot carpit la dispozitie, Mirel Radoi a esuat in tentativa sa de a prinde sferturile. Iar tricolorii au parasit competitia, lasand, per ansamblu, o impresie proasta in Japonia.

JO 2020 Tokyo: Romania, depasita de tari precum Kosovo, Ungaria si Slovenia! Clasamentul medaliilor

Deocamdata, cand a treia zi a Jocurilor Olimpice se apropie de final, ocupam un loc in coada ierarhiei. Vestea buna e ca urmeaza probele care ne pot imbunatati radical bilantul: inot, canotaj sau gimnastica feminina.

JO 2020 Tokyo: De ce Romania merita din plin palma fotbalistica pe care a primit-o de la Coreea de Sud

De ani buni, radem de fotbalul asiatic. Pe arabi, i-am facut camile, iar despre japonezi si sud-coreeni am spus ca stiu sa alerge pana la epuizare si atat. Ieri, am primit o lectie fotbalistica extrem de dureroasa. Pentru ca ne credem cei mai frumosi si cei mai destepti, desi am ajuns in lumea a 4-a.

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici l-a lasat pe un jurnalist spaniol cu gura cascata! Ce a intrebat reporterul AS

Pustiul de doar 16 ani e un adevarat fenomen in lumea sportului! Mai ales ca a provine din Romania, unde infrastructura lipseste cu desavarsire si bugetul pentru sportul de performanta e ultima grija a Guvernului.

JO 2020 Tokyo, inot: Americanii au pus ochii pe Popovici! Antrenorul sau admite: Sunt contacte in SUA

Considerat un adevarat fenomen, pustiul de doar 16 ani e deja o tinta atractiva pentru tarile care domina sportul mondial.

JO 2020 Tokyo, canotaj:Echipajul de patru rame masculin a castigat a treia medalie pentru Romania la JO

Barca Romaniei de patru rame masculin, Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc, Stefan Constantin Berariu si Cosmin Pascari, a obtinut, miercuri dimineata, argintul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Declaratia zilei dupa argintul baietilor! Ce s-a spus, in fata microfoanelor

Au inceput sa curga medaliile si pentru Romania, la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Dupa trei zile de seceta, noaptea de marti spre miercuri, ne-a adus numai vesti bune.

JO 2020: Larisa Iordache, in finala de la barna la Tokyo - A incheiat exercitiul in lacrimi din cauza problemelor de la glezna

Larisa Iordache s-a calificat in finala de la barna din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, gimnasta noastra fiind notata pentru exercitiul ei cu 14. Larisa a avut probleme la aterizare, ea accidentandu-se la glezna stanga. Larisa Iordache a facut un RMN - Cat de grava este accidentarea gimnastei noastre .

JO 2020 Tokyo, canotaj: Fetele de la 8+1, record mondial! Cate medalii putem castiga, in urmatoarele zile

Romania a ajuns deja la trei medalii olimpice, la aceasta editie a Jocurilor: un aur si doua de argint. Si la ce rezultate vin dinspre canotajul si inot, aproape sigur, ne vom imbunatati bilantul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.265 seconds )