Libnet.ro
UNICEF

01:05

27 SEPTEMBRIE - DATA PRIMEI LUPTE POLITICE Alegerile locale, mai presus de pandemie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
27 SEPTEMBRIE - DATA PRIMEI LUPTE POLITICE Alegerile locale, mai presus de pandemie

Clasa politica se pregateste de alegeri. Cel putin asa reiese din recentele acte ale Parlamentului, presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban - in calitate de presedinte al PNL, chiar si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care par preocupati de ce se va intampla in 27 septembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: .

NICUSOR DAN: Alegerile locale - momentul in care PSD poate fi dislocat total din Bucuresti

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan considera ca pentru alegerile locale, candidaturile comune ale formatiunilor de dreapta la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei in Bucuresti, mai ales ca la sfarsitul unui mandat esuat, primarul Gabriela Firea e un candidat extrem de vulnerabil.

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, .

Dan Barna vrea referendum pentru Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Ar fi o varianta foarte buna

USR considera ca ar fi o varianta foarte buna ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei - Fara penali in functii publice - sa aiba loc in aceeasi zi cu alegerile locale, in contextul pandemiei de coronavirus, afirma liderul USR, Dan Barna. Reamintim ca initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice a trecut marti de Camera Deputatilor, unde se afla din mai 2019.

CCR amana impozitarea pensiilor speciale pana dupa alegerile locale

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au amanat pana la 30 septembrie dezbaterea sesizarilor.

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )