Libnet.ro
UNICEF

10:45

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Prin 2Parale, o retea de afiliere din tara noastra, s-au generat de 15 ori mai multe vanzari de Black Friday decat intr-o zi obisnuita de vineri, se arata intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Cele peste 200 de magazine online din 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, au inregistrat de Black Friday aproape 9. 500 de comenzi in valoare de 3,2 milioane de lei. Vanzarile generate de Black Friday au fost de 15 ori mai multe decat.

FOTO: BLACK FRIDAY in SUA: imbulzeala apocaliptica, siruri lungi de corturi si somn pe podele.

Black Friday a inceput in forta in SUA, cu sute de mii de americani dormind in corturi pentru a astepta deschiderea magazinelor sau odihnindu-se direct pe podele in timp ce stateau la cozi imense in goana dupa reduceri. Citeste si BLACK FRIDAY. Vezi lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY si programul REDUCERILOR Galeria de mai sus contine o serie de imagini care va prezinta situatia dun SUA in Vinerea Neagra. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile .

Altex a inregistrat vanzari de 15 mil. euro de Black Friday. De trei ori mai mult decat estimarile initiale

Altex Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de retail electroIT, a inregistrat la finalul celor trei zile de vanzari de Black Friday vanzari de peste 15 milioane de euro, de trei ori mai mult fata de estimarile initiale ale companiei.

Evomag da cartile pe fata, de Black Friday

Stim cu totii ca anul trecut au fost ceva probleme cu site-urile participante la Black Friday, mai ales in momentul in care se apropiau stocurile de final. Mai exact acele probleme se refera la oprirea in mod constient ale acelor site-uri pentru a mai diminua solicitarile clientilor. Evomag pare ca a mers putin prea departe cu mesajul respectiv. Pe ideea ca o imagine spune o mie de cuvinte, aveti imaginea mai sus. Cred ca am vazut-o de nenumarate ori la .

Topul castigatorilor Black Friday: retailerii ITC au vandut de peste 50 mil. euro

Black Friday a fost de bun augur pentru retailerii de ITC, acestia inregistrand vanzari de peste 50 de milioane de euro, conform calculelor Wall-Street. ro. Marele castigator, asa cum era de asteptat, a fost eMag, retailerul online depasind.

Bursele europene au avut cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni multumita Black Friday

Bursele europene au bifat cea mai buna saptamana din ultimele 12 luni, multumita optimismului generat in jurul celor mai mari reduceri de peste ani, intitulate Black Friday si evolutiei pozitive a increderii.

Black Friday in SUA: Bataie si tipete pentru telefoane la super-oferta in Walmart (VIDEO)

Black Friday este ziua din an in care oamenii trec prin iad ca sa beneficieze de ofertele expuse de marii retaileri. Este si cazul unor americani, care s-au calcat in picioare in magazinele Walmart, pentru a putea.

Evomag: Black Friday ne-a adus vanzari totale de 0,9 mil. euro

Evomag, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de retail online, a raportat la finalul campaniei de Black Friday vanzari totalizand 900. 000 de euro, de peste trei ori mai mari fata de prima editie a evenimentului de anul trecut.

PayU: Cea mai mare mare tranzactie online cu cardul de Black Friday a fost de 6.900 de euro

Magazinele online care au avut promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday au inregistrat vanzari de peste patru ori mai mari 325%) fata de ziua anterioara, conform datelor furnizorului de servicii de comert electronic PayU.

Black Friday 2012: VEZI lista magazinelor care ofera reduceri de Vinerea Neagra

Romanii au luat cu asalt siteurile cu reduceri, de Black Friday. Numeroase portaluri erau deja blocate inainte de miezul noptii sau se incarcau cu greutate din cauza numarului mare de accesari. Black Friday este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )