Libnet.ro
UNICEF

14:00

Evomag da cartile pe fata, de Black Friday

Playtech Playtech,
Evomag da cartile pe fata, de Black Friday

Stim cu totii ca anul trecut au fost ceva probleme cu site-urile participante la Black Friday, mai ales in momentul in care se apropiau stocurile de final. Mai exact acele probleme se refera la oprirea in mod constient ale acelor site-uri pentru a mai diminua solicitarile clientilor. Evomag pare ca a mers putin prea departe cu mesajul respectiv. Pe ideea ca o imagine spune o mie de cuvinte, aveti imaginea mai sus. Cred ca am vazut-o de nenumarate ori la . continuă pe Playtech

Black Friday a cuprins si Arad. Mall-urile si centrele comerciale merita vizitate

Vinerea neagra sau Black Friday este sarbatorita anul acesta in Romania pe data de 23 noiembrie. Cu acest prilej marile magazine se vor intrece in a oferi preturi si reduceri cat mai bune, astfel incat sa atraga cat mai multi clienti, dar si profituri considerabile.

Isteria Black Friday a paralizat site-urile

UPDATE ora 10:30: emag. ro are stocul aproape epuizat iar plata cu cardul nu functioneaza Site-ul emag. ro poate fi accesat la aceasta ora de catre vanatorii de oferte, insa stocul retailerului IT and C este aproape epuizat. Pe langa asta, dupa nenumaratele campanii de marketing legate de eveniment si dupa ce firma a investit in echipamente suplimentare servere), site-ul nu a functionat in zorii diminetii iar ofertele nu sunt pe masura asteptarii clientilor. Totodata, pe retelele sociale oamenii se plang ca site-ul nu accept plata online, clientii neprimind de minute bune confirmarea platii pe e-mail. in acest moment, site-urile altex. ro, domo. ro and si f64. ro sunt indisponibile, afi and sand pe pagina principala mesaje in care i and si cer scuze pentru disconfortul creat. Pagina de internet a librariei elefant. ro este disponibila acum. --- *UPDATE 10:15: in cazul unor magazine stocurile multor produse s-au epuizat dupa primele ore ale campaniei Black Friday. --- *UPDATE ora 08:45: Mai multe site-uri ce ofera reduceri de black friday sunt la aceasta ora blocate. Marile site-uri au cedat sub presiunea numarului mare de internau and ti in cautare de reduceri. La ora 00. 00, numeroase site-uri erau deja blocate sau se incarcau cu greutate din pricina numarului mare de accesari. Libraria online elefant. ro, azerty. ro, domo. ro, eurogsm. ro, f64. ro, evomag. ro, marketonline. ro au fost doar cateva din site-urile care nu au putut fi accesate la miezul noptii. Acestea au inceput sa-si revina dupa ora 2. in momentul de fata site-urile domo. ro, altex. ro, sunt blocate. Si site-ul evomag. ro este blocat din cauza numarului mare de accesari.

Emag se pregateste de tura a doua din Black Friday LISTA COMPLETA DE REDUCERI

Am vazut cu totii cum prima runda de BLACK FRIDAY a fost si este in continuare un mare EPIC FAIL. La 01:35 in continuare mai toate site-urile sunt cazute sau altele aflate in picioare au reduceri puerile, aproape jignitoare pentru inteligenta oricarui utilizator de internet implicat in Black Friday. Toata speranta ramane in EMAG, cel mai mare jucator de e-commerce de pe piata locala. Incepand cu ora 6 dimineata veti putea gasi pe site toate bunatatile prezentate mai jos. Mult .

BLACK FRIDAY. Vezi programul REDUCERILOR de BLACK FRIDAY si lista magazinelor participante la ...

Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 si 23 noiembrie, milioane de romani vor inunda serverele magazinelor care au anuntat reduceri de Black Friday. Anul trecut, la campania Black Friday, au participat numai magazinele eMAG, Flanco si PC Garage. Anul acesta, insa, fenomenul a ajuns si la alti retaileri. Mai jos aveti o lista cu magazinele de IT, .

BLACK FRIDAY. Vezi AICI de la ce ora incep REDUCERILE de BLACK FRIDAY si lista magazinelor ...

Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 si 23 noiembrie, milioane de romani vor inunda serverele magazinelor care au anuntat reduceri de Black Friday. Anul trecut, la campania Black Friday, au participat numai magazinele eMAG, Flanco si PC Garage. Anul acesta, insa, fenomenul a ajuns si la alti retaileri. Mai jos aveti o lista cu magazinele de IT, .

(P) Cea mai mare reducere din istoria Black Friday

Batalia pentru cele mai mici preturi atinge un nivel nemaintalnit anul acesta de Black Friday, cand QuickMobile intra in fruntea competitiei cu reduceri de pana la 99%. Black Friday sau Vinerea Neagra, o sarbatoare ne.

BLACK FRIDAY: Buzoienii s-au calcat in picioare pentru drujbe si scaune.

Imbranceli la oferte in ajun de Black Friday. Peste 200 de buzoieni s-au imbrancit joi dimineata la intrarea intr-un supermarket, pentru a ajunge in fata ca sa prinda mai repede produsele anuntate la oferta. Situatie asemanatoare si la Galati la inaugurarea unui magazin unde lumea s-a imbulzit la usile de intrare. Sute de buzoieni s-au ingramadit astazi in zona garii din municipiu unde s-au anuntat sute de oferte. Oamenii veniti s-au imbulzit pentru scaune de birou, .

EuroGsm estimeaza vanzari cu 50% mai mari de Black Friday fata de o zi obisnuita

EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, estimeaza vanzari cu 50% mai mari pe 23 noiembrie comparativ cu o zi obisnuita datorita reducerilor de Black Friday.

BLACK FRIDAY. Flanco estimeaza ca va avea vanzari de 45 milioane lei in perioada 23-25 ...

Lantul de retail electro-IT Flanco estimeaza ca va vinde in perioada 23-25 noiembrie, cand deruleaza campania de reduceri Black Friday, produse de 45 de milioane de lei. @font-face { font-family: Calibri; }@font-face { font-family: Tahoma; }p. MsoNormal, li. MsoNormal, div. MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0. 0001pt; font-size: 11pt; font-family: Calibri; }div. Section1 { page: Section1; } Daca anul trecut, pe o suprafata de 38. 000 mp am vandut in magazinele Flanco peste 60. 000 de produse in .

BLACK FRIDAY 2012. Cum s-au pregatit mall-urile bucurestene.

BLACK FRIDAY 2012 va avea loc pentru a doua oara in Romania, pe 23 noiembrie. Cunoscut ca Vinerea neagra, evenimentul care dureaza doar o zi aduce pe rafturi preturi scazute si promotii ce reusesc sa atraga sute de mii de clienti , de toate varstele, potrivit Mediafax. In premiera, anul acesta, sub incidenta sarbatorii americane a tarifelor diminuate au intrat in competitie, pe langa comerciantii de produse electronice sau electrocasnice, si cei de cosmetice sau librariile. Data de 23 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )